Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Oud-coördinatoren Sailability Marga en Marc in het zonnetje gezet

Geplaatst op 23-05-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

sailability-dankwoord-voor-marga-en-marc

Na ongeveer 10 jaar beëindigden Marga Salemink en Marc de Kroon hun coördinerende taken voor Aangepast Zeilen. Mede door hun inzet is Sailability bij WSV Giesbeek uitgegroeid tot wat het nu is; een enthousiaste groep vrijwilligers die het mogelijk maakt om mensen met een beperking te laten genieten van het zeilen.

Namens het bestuur bedankte Anja Koldewijn hen voor hun jarenlange inzet met voor ieder een grote bos bloemen. Dit gebeurde tijdens de startdag van Sailability op zaterdag 21 april jl. in Ruumzicht ten overstaan van de vrijwilligers.

Marga en Marc blijven als vrijwilliger verbonden aan Sailability. Annette Oyevaar en Robert Koch zijn de nieuwe coördinatoren.

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten zijn 125,- € voor de cursus inclusief boek maar exclusief examenkosten

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 10:30 | Ruumzicht