Tot maart 2020 beperkte bereikbaarheid havenkantoor. Havenmeesters alleen telefonisch bereikbaar op donderdagen van 10-12 uur. Per e-mail zijn zowel de havenmeesters als de administratiemedewerkers wel bereikbaar.

Oud-coördinatoren Sailability Marga en Marc in het zonnetje gezet

Geplaatst op 23-05-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

sailability-dankwoord-voor-marga-en-marc

Na ongeveer 10 jaar beëindigden Marga Salemink en Marc de Kroon hun coördinerende taken voor Aangepast Zeilen. Mede door hun inzet is Sailability bij WSV Giesbeek uitgegroeid tot wat het nu is; een enthousiaste groep vrijwilligers die het mogelijk maakt om mensen met een beperking te laten genieten van het zeilen.

Namens het bestuur bedankte Anja Koldewijn hen voor hun jarenlange inzet met voor ieder een grote bos bloemen. Dit gebeurde tijdens de startdag van Sailability op zaterdag 21 april jl. in Ruumzicht ten overstaan van de vrijwilligers.

Marga en Marc blijven als vrijwilliger verbonden aan Sailability. Annette Oyevaar en Robert Koch zijn de nieuwe coördinatoren.

Reanimatie/AED herhalingsles blok 1

Cursussen | 09:00 - 11:00 | Lijzijde WSV Giesbeek

Reanimatie/AED herhalingsles blok 2

Cursussen | 11:15 - 13:15 | Lijzijde WSV Giesbeek

ALV Sailhorse klasse

Algemeen | 12:00 - 17:00 | Lijzijde WSV Giesbeek

Klein Vaarbewijs I

Cursussen | 20:00 - 22:00 | Lijzijde

De kosten bedragen € 125,- voor de cursus inclusief boek maar exclusief examen en examenkosten.

Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht