AED en reanimatietraining

Bij deze training leer je reanimeren en een AED bedienen. Zo weet je wat je moet doen bij een hartstilstand en kun je levens redden.

AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Dit is een apparaat waarmee bij een circulatiestilstand, indien nodig, een elektrische schok kan worden toegediend om het hart weer aan het kloppen te krijgen.

Je oefent met een reanimatiepop en een trainings-AED en leert zo:

• hoe je een hartstilstand herkent en wat je als eerste moet doen
  • hoe je borstcompressies en mond-op-mondbeademing geeft
  • hoe je een AED gebruikt

Meer informatie

In najaar 2022 geeft Janny Minnen twee reanimatie en AED cursussen. Alleen leden van WSV Giesbeek kunnen hieraan deelnemen. Een training duurt 4 uur en de kosten bedragen € 20,00 euro. De groep zit vol bij zes deelnemers, het minimale aantal deelnemers bedraagt vier.

Zodra de cursusdata bekend zijn en aanmelding mogelijk is verschijnt op deze pagina de mogelijkheid tot aanmelden.

Aanmelden

Log hieronder eerst in als lid op onze website. Pas daarna verschijnt het formulier waarmee je je kunt aanmelden.

Door vervolgens in het formulier te klikken op het gewenste cursusmoment meld je je aan voor de cursus.

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

2022 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

Hemelvaarttocht 2022 Motorbootclub

Motorbootcommissie | deel 3 / 4