Watersportkamp 2021

Nu alweer zin om te scheuren door het water met de wind in je haren en een stralende zon? Kom dan zeilen in een Optimist, Laser, Laser Pico, Valk of surfplank en schrijf je in voor het Watersportkamp 2021.

Zeilen of surfen?

Deze week is ideaal om te kijken welk boottype of surfplank het beste bij je past. Elke ochtend en middag word je ingedeeld in een andere zeilboot of surfplank, zo maak je kennis met alle soorten boten en leer je zeilen.

Bij ons kamp maakt het niet uit hoeveel ervaring je hebt, plezier staat voorop!

Fun & games

Naast de watersport vinden we gezelligheid en een leuke vertrouwde sfeer ook heel belangrijk. Ieder jaar is het weer een te gekke week waar je met veel plezier aan terug kunt denken.

Elke middag en avond doen we leuke en spannende spellen. Aan het eind van de dag kun je nog even met je vrienden (want deze zul je zeker ontmoeten in de week) kletsen in je tent of bij het kampvuur. Misschien wordt er zelfs wel een waterglijbaan gebouwd.

Data en aanmelden

Dus, ben jij tussen de 8 en 16 jaar oud en wil je graag met ons meevaren in de zomer? Schrijf je dan nu snel in. Het Watersportkamp vindt plaats van 25 juli tot en met 30 juli 2021.

Kosten

Voor jeugdleden van WSV Giesbeek kost het kamp in 2021 € 300,00. Voor niet-jeugdleden van WSV Giesbeek bedragen de kosten € 335,00.

Meer informatie

Zie voor meer foto’s en video's onze Facebook pagina of klik op deze link. Heb je vragen mail dan naar pmaktropsretaw.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Aanmelden

Met ingang van 1 maart 2021 kun je je via onderstaand formulier aanmelden en betalen voor het watersportkamp. Klik op een blauwe link en dan volgt er een button waarmee je je kunt aanmelden.

Helaas is het watersportkamp met een maximum van 23 kinderen alweer bijna vol dit jaar! Wil je de inschrijving voor volgend jaar niet missen? Meld je dan aan voor de mailinglijst door een mail te sturen naar pmaktropsretaw.[antispam].@wsvgiesbeek.nl. Via deze mailinglijst word je op de hoogte gehouden van de inschrijving voor het watersportkamp 2022.

Aanmeldformulier Watersportkamp 2021

2021 Activiteit