Instructeurs gevraagd

Je bent zelf enthousiast over het zeilen en het lijkt je geweldig als je kind het zeilen ook leuk gaat vinden.

Wat doe je dan: je geeft je kind op voor zeilles bij WSV Giesbeek. En op de eerste avond zie je dan je kind, samen met andere kinderen, onder begeleiding van de instructeurs de loopbrug aflopen naar de lessteiger.

Daar sta je dan. En wat ga jij doen in die twee uren dat je kind zeilles krijgt? Naar huis gaan loont vaak de moeite niet. Een kop koffie in clubhuis Ruumzicht gaat na enige keren toch wel een beetje vervelen. Hoe gezellig het daar ook is.

Maar je kunt natuurlijk ook iets anders doen. Geef je, net als de instructeurs van je kind, op als vrijwilliger om zeilles te gaan geven. Dan kan jij lesgeven aan kinderen van andere leden of daarbij helpen.

Zo zit jij mooie avonden op het water en helpen we elkaar in de vereniging. De Commissie Opleidingen zit altijd verlegen om mensen die willen helpen.

Overigens zoeken we niet alleen instructeurs voor het jeugdzeilen maar ook voor het zeilen in de Valk, voor volwassenen.

KNWV rescue cursus

Vrijwilligers krijgen een door de vereniging betaalde KNWV rescue cursus. Daar leer je de  vaardigheden om te varen met de rubberboot en hoe je daarin hulp verleent.

Opleiding KNWV Jeugdzeiltrainer

Verder biedt de vereniging mensen die het lesgeven en begeleiden leuk vinden de mogelijkheid om al dit seizoen te beginnen met een opleiding tot KNWV Jeugdzeiltrainer.

Voorwaarden

Om aan de rescuecursus en/of de opleiding deel te nemen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met de Commissie Opleidingen via Paulus Reitsma: amstier.suluap.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Ook zoeken we nog enthousiaste mensen die het team van de CWO Opleidingsweek en het zomerkamp aan komen vullen.

Voorjaarswedstrijden

Aprilwedstrijden