Huur eens een Valk

Ben je lid van WSV Giesbeek maar niet in het bezit van een zeilboot? Dan is het goed om te weten dat WSV Giesbeek een Valk verhuurt aan haar leden.

Kosten Valk-verhuur

De kosten van de verhuur van een Valk voor een gehele dag (9-17 uur) bedragen € 50,- en € 30,- per dagdeel (9-13 uur / 13-17 uur). Verder geldt er een borg van € 100,-. Per dag wordt de Valk slechts eenmaal verhuurd om coronabesmetting tegen te gaan.

We gaan ervan uit dat je vooraf en na afloop de oppervlakken reinigt met het desinfectans dat de havenmeester meegeeft.

Meer informatie en reserveren

De havenmeesters kunnen je meer informatie geven over de verhuur van de Valk en ook het reserveren verloopt via hen. Je kunt ze bereiken tijdens de openingstijden van het havenkantoor en/of via retseemnevah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

img-20190407-wa0042

Reserveer de Valk

Met het formulier op deze pagina reserveer je de Valk voor ofwel een ochtend, of een middag of een gehele dag. Ook betaal je direct online voor de huur van de Valk.

Verhuurvoorwaarden

Verder dien je akkoord te gaan met de volgende verhuurvoorwaarden:

• Je gaat netjes en zorgvuldig om met de boot en de daarbij horende materialen.
  • Je bent op de hoogte van de zeilregels en zult er alles aan doen om aanvaringen te voorkomen.
  • In geval van schade meld je dat direct bij de havenmeester bij terugkomst of via retseemnevah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl mocht hij niet in de buurt zijn.
  • In geval van schade bedraagt je eigen risico € 100,- en ontvang je daarvoor een factuur die je per omgaande dient te betalen.

Annuleren

Tot 3 dagen voor de dag van verhuur kun je je reservering kosteloos annuleren. In dat geval storten we het geld zo spoedig terug naar je rekening. Daarom wordt op het reserveringsformulier ook om je bankrekeninggegevens gevraagd.

Advies: draag een reddingsvest

Het is niet verplicht maar we adviseren het wel: draag een reddingsvest als je gaat zeilen. Het kan je redding betekenen als je in het water valt. Dat is een risico voor iedereen die vaart.

Een reddingsvest draait je op je rug zodra je in het water ligt. Daardoor kun je blijven ademhalen, ook als je bewusteloos bent. Hieronder lees je enkele tips. Klik hier voor meer informatie.

• Een reddingsvest werkt alleen als je het draagt!
  • Maak er een gewoonte van: aan boord = reddingsvest aan. Draag in ieder geval een reddingsvest bij een watertemperatuur lager dan 15 graden, ’s nachts, bij mist of vanaf windkracht 4 Beaufort.
  • Het vest moet je goed passen.
  • Maak alle sluitingen en de ceintuur vast.
  • Gebruik ook de kruisbanden! Die voorkomen dat het vest over je hoofd uitschiet als je in het water valt of als je aan het vest terug aan boord wordt getrokken.
  • Draag het reddingsvest over je jas, niet eronder.

Reserveringsformulier Valk

Via onderstaand formulier ga je eerst naar de dag waarop je de Valk wilt reserveren. Klik op het plusje aan de rechterkant, log in met je lidgegevens en dan opent er een nieuwe webpagina.

Een aantal gegevens zijn al ingevuld, onderaan deze pagina kun je vervolgens aangeven of je de Valk alleen de ochtend, de middag of de gehele dag wilt huren. Vul dan de velden daaronder in, klik op akkoord, betaal online via het scherm dat dan opent en daarna is je reservering afgerond. Aansluitend ontvang je een bevestigende e-mail.

De Valk kan alleen door leden worden gehuurd maar niet-leden mogen met een lid mee opstappen en zeilen. Vanwege de beperkende coronamaatregelen betekent dat voor nu dat alleen die personen mee mogen die tot hetzelfde huishouden behoren.

2020 Activiteit
woensdag