Cursus Klein Vaarbewijs 2

DOOR DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN KAN ONDERSTAANDE CURSUS NIET DOORGAAN OP HET AANGEGEVEN TIJDSTIP. ZODRA NIEUWE DATA BEKEND ZIJN GEVEN WIJ DAT DOOR AAN DE DEELNEMERS. Deze groep zit vol, wel kun je belangstelling voor een nieuwe cursus doorgeven door het formulier op deze pagina in te vullen.

Op 11 januari 2022 start Hans van Gorkom met de cursus Klein Vaarbewijs 2.

Klein Vaarbewijs 2 geldt voor ruim binnenwater zoals:

• Waddenzee
  • IJsselmeer
  • Markermeer en
  • Ooster- en Westerschelde

De lessen zijn minder theoretisch dan voor Klein Vaarbewijs 1. Het gaat hier met name over navigeren, kaartpassen en diepgang berekeningen maken. Na de uitleg ga je in kleine groepjes zelf oefenen.

Voor deze lessen zijn nodig een Bretonplotter en een kaartpasser, die je of zelf meeneemt, of door de vereniging tegen kostprijs laat bestellen.

Wanneer

Alleen personen die volledig gevaccineerd zijn kunnen zich aanmelden voor deze cursus. Het maximale deelnemersaantal bedraagt 12.

De cursus is op de dinsdagavonden van 19.30-22.00 uur en duurt circa 8 weken.

Hans van Gorkom is de docent van deze cursus.

Kosten

De kosten voor leden bedragen € 130,00. De kosten voor niet-leden bedragen € 170,00. Dat bedrag is exclusief cursusboek, examen en examenkosten. Voor deze cursus wordt hetzelfde cursusboek gebruikt als voor Klein Vaarbewijs 1.

Je kunt alleen examen doen voor KVB 2, indien je in bezit bent van Klein Vaarbewijs 1. Het CBR is de organisator die het examen afneemt, je kunt bij elke CBR vestiging examen doen.

wsv-giesbeek-klein-vaarbewijs-2-a

Meer informatie

Neem contact op met Hans van Gorkom via mokrognav.snah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl

In het formulier hieronder kun je je belangstelling voor deelname aan de cursus KV 2 doorgeven. Zodra er nieuwe data bekend zijn geven wij dat door.

Beveiligingscode Beveiligingscode

Vervolg cursus KV1 maandag