Cursus Klein Vaarbewijs 2

Medio september 2020 start start Hans van Gorkom een nieuwe cursus Klein Vaarbewijs 2 (KV 2) bij de vereniging (bij voldoende belangstelling).

Klein Vaarbewijs 2 geldt voor ruim binnenwater zoals:

• Waddenzee
  • IJsselmeer
  • Markermeer en
  • Ooster- en Westerschelde

De lessen zijn minder theoretisch dan voor Klein Vaarbewijs 1. Het gaat hier met name over navigeren, kaartpassen en diepgang berekeningen maken. Na de uitleg ga je in kleine groepjes zelf oefenen.

Voor deze lessen zijn nodig een Bretonplotter en een kaartpasser, die je of zelf meeneemt, of door de vereniging tegen kostprijs laat bestellen.

wsv-giesbeek-klein-vaarbewijs-2-a

Wanneer

De cursus is op de woensdagavonden en start op medio september 2020 van 20.00-22.00 uur en duurt circa 8 weken. In overleg met de deelnemers is ook de dinsdag- of donderdagavond mogelijk.

Hans van Gorkom is de docent van deze cursus.

Kosten

De kosten voor leden bedragen € 125,00. De kosten voor niet-leden bedragen € 165,00. Dat bedrag is exclusief cursusboek, examen en examenkosten. Voor deze cursus wordt hetzelfde cursusboek gebruikt als voor Klein Vaarbewijs 1.

Je kunt alleen examen doen voor KVB 2, indien je in bezit bent van Klein Vaarbewijs 1. Het CBR is de organisator die het examen afneemt, je kunt bij elke CBR vestiging examen doen.

Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met Hans van Gorkom  voor meer informatie via 06-23563533. Klik hier voor direct aanmelden

Zeillessen Kielboot (Valk) woensdagmiddag UITGESTELD

Kielbootinstructie