Cursus Klein Vaarbewijs 2

De intentie is er om ergens na half oktober 2021 te starten met de cursus Klein Vaarbewijs 2. Hans van Gorkom gaat deze cursus geven bij voldoende belangstelling.

Klein Vaarbewijs 2 geldt voor ruim binnenwater zoals:

• Waddenzee
  • IJsselmeer
  • Markermeer en
  • Ooster- en Westerschelde

De lessen zijn minder theoretisch dan voor Klein Vaarbewijs 1. Het gaat hier met name over navigeren, kaartpassen en diepgang berekeningen maken. Na de uitleg ga je in kleine groepjes zelf oefenen.

Voor deze lessen zijn nodig een Bretonplotter en een kaartpasser, die je of zelf meeneemt, of door de vereniging tegen kostprijs laat bestellen.

Wanneer

De cursus is op de woensdagavonden en start op medio winter 2021/2022 van 20.00-22.00 uur en duurt circa 8 weken. In overleg met de deelnemers is ook de dinsdag- of donderdagavond mogelijk.

Hans van Gorkom is de docent van deze cursus.

Kosten

De kosten voor leden bedragen € 130,00. De kosten voor niet-leden bedragen € 170,00. Dat bedrag is exclusief cursusboek, examen en examenkosten. Voor deze cursus wordt hetzelfde cursusboek gebruikt als voor Klein Vaarbewijs 1.

Je kunt alleen examen doen voor KVB 2, indien je in bezit bent van Klein Vaarbewijs 1. Het CBR is de organisator die het examen afneemt, je kunt bij elke CBR vestiging examen doen.

wsv-giesbeek-klein-vaarbewijs-2-a

Meer informatie

Neem contact op met Hans van Gorkom via mokrognav.snah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl

Belangstelling doorgeven

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je alvast je belangstelling doorgeven. Zodra er dan meer informatie bekend is ontvang je dat op het aangegeven e-mailadres.

Beveiligingscode Beveiligingscode

Schipperskoor "Ruumsingers