Voorzieningen

Jachthaven 'De Giese Aanleg'

De vereniging beschikt over 440 ligplaatsen in het water. Deze zijn alleen beschikbaar voor  leden en kortstondig voor gasten. Gezien de omvang van de vereniging en het beperkte aantal ligplaatsen in het water, hebben wij een wachtlijst met aanvragen van leden voor een ligplaats in het water.

Naast ligplaatsen in het water, hebben wij voor onze leden ook stallings mogelijkheden op de wal voor(trailerbare) zeil- en motorboten. Over het algemeen is hier een beperkte ruimte vrij. Verder beschikken wij over een 50 surfbergingen voor surfplanken en bijbehorende materialen  waarbij elke surfplank zijn eigen afsluitbare ruimte heeft. Klik hier voor meer informatie over ligplaatsen in het water en op de wal.

Verder is op het terrein aanwezig:

• trainingsruimte Lijzijde (ook met invalidenlift bereikbaar)
  • clubhuis en Eetcafé Ruumzicht (ook met invalidenlift bereikbaar)
  • een helling om de boten in het water te laten
  • sanitaire ruimtes met (invaliden) wc's en douches
  • personenlift op de steiger voor aangepast zeilen (Sailability)
  • speeltuintje voor kinderen
  • wasmachine en droger
  • tankstation (GTL-diesel) en milieuloods
  • vloeistofdichte afspuitplaats en takelinstallatie

dji-0009

Havenkantoor

Bovenaan bij de ingang van de haven is het havenkantoor met rechts daarvan de invalidenlift waarmee zowel Eetcafé Ruumzicht als Lijzijde bereikbaar is.

Op de toegangspas kan het gebruik van de invalidenlift geactiveerd worden via de havenmeester of de administratie.

Trainingsruimte Lijzijde

WSV Giesbeek beschikt over een mooie ruimte die voor diverse doeleinden te gebruiken is voor leden. Enkele toepassingen zijn:

• geven van (theorie)trainingen
  • vergaderen
  • clubavonden

Het reserveren van deze ruimte verloopt via de havenmeester (retseemnevah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl).

Surfbergingen

De vereniging verhuurt 50 surfbergingen voor het opbergen van surfmaterialen. Deze bergingen liggen vlakbij de toegang tot het strand (onder trainingsruimte Lijzijde).

De afmetingen van een surfberging zijn 85 x 35 x 375 cm (bxhxd).

Havenkantoor en invalidenlift 2
lijzijde-en-speeltuin
surfbox-wsv-giesbeek-foto

Milieuloods

In het milieu-depot zijn voorzieningen voor het afvoeren van bilgwater, afgewerkte olie, verfresten en voor het storten van chemische toiletten.

Vloeistofdichte afspuitplaats en takelinstallatie

De vloeistofdichte afspuitplaats staat voor het schoonmaken van de boten ter beschikking en, tijdens openingstijden van het havenkantoor, ook een hogedrukspuit. Ook is er een takelinstallatie voor onder meer scheepsmotoren aanwezig.

GTL-tankstation

Het GTL-tankstation zit vooraan bij de A-steiger tegen de hoofdsteiger aan. Wij tanken tijdens de openingstijden van het havenkantoor.

Milieuloods aangezicht
Afspuitplaats