Zeillessen WSV Giesbeek

Klik in de tabel onder de tekst, op de link voor welke zeilcursus jij je wilt aanmelden. Als een cursus al vol zit dan kom je op de wachtlijst te staan.

Zwaardbootzeilen

Algemene informatie over het zeilen in de zwaardboten (Cadet, Laser, Laser Pico, Optimist) vind je hier (kosten, lesdagen en lestijden).

Hieronder vind je in de evenementenkalender de lesavonden van de diverse zwaardboten. Klik op de link om je daarvoor aan te melden. Lukt dat niet, dan zitten de lessen al vol.

Neem voor vragen over de lessen in zwaardboten contact op met de coordinator Martijn van Straaten via netaartsnav.njitram.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Valkzeilen

Vanaf najaar 2020 kun je je aanmelden voor het zeilseizoen 2021. Vul alle velden in, kruis de gewenste CWO-opleiding aan en kruis aan welke avond/ochtend je 1e keus heeft en welke je 2e keus.

Het aantal plaatsen per jaar is beperkt door het aantal boten dat de vereniging ter beschikking heeft en het aantal beschikbare instructeurs. Het tijdstip van aanmelden is leidend voor de volgorde van plaatsing. Klik hier voor de overige voorwaarden.

Neem voor meer informatie over het zeilen in Valken contact op met coordinator Pieter Toonen via nenoot.reteip.[antispam].@wsvgiesbeek.nl

Aantal zeillessen

Voor iedere boottype geldt dat je 12 zeillessen krijgt gedurende het seizoen. Het seizoen loopt globaal van eind maart/begin april tot begin juni (voor de Valken) of tot de start van de zomervakantie (regio Zuid, voor de jeugdzeilers). Of er in vakanties doorgezeild gaat worden wordt in onderling overleg met de instructeurs bepaald.

In de onderstaande planning zul je zien dat er meer dan 12 zeillessen per boottype staan ingepland. Dat betekend niet dat deze ook daarwerkelijk zullen worden gegeven. Het maximale aantal bedraagt 12 lessen. Door vakanties en mogelijk andere oorzaken zullen er lesmomenten uitvallen. Eén en ander gaat in overleg met de instructeur.

Als blijkt dat door uitval de 12 zeillessen niet gehaald worden in het seizoen, dan worden na de zomervakantie nog één of meerdere lesmomenten gepland.

Foto's en/of video's

Vaak wordt tijdens de zeillessen foto's en/of video's gemaakt. Dat kan zijn door instructeurs, ouders en soms door de deelnemers zelf. Het kan zo zijn dat we enkele opnamen gebruiken voor communicatieve of promotionele doeleinden (website, facebook, instagram, youtube). We beperken ons daarbij hoofdzakelijk tot sfeerbeelden. Wil je dat niet dan kun je dat aan ons doorgeven via eitartsinimda.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Mocht het zo zijn dat we graag een opname willen publiceren waarbij een deelnemer prominent in beeld is dan vragen wij je vooraf om toestemming.

Als je je aanmeldt voor de zeillessen dan ga je akkoord met hetgeen hierboven vermeld staat.

Zeilles

2021 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

Botenbouwproject