Zeillessen WSV Giesbeek

Klik in onderstaande tabel op de link voor welke zeilcursus je in aanmerking wilt komen. Als er onder bepaalde dagen geen zeilcursus staat wordt er op die dag geen cursus gegeven.

Zwaardbootzeilen

Algemene informatie over het zeilen in de zwaardboten (Cadet, Laser, Laser Pico, Optimist) vind je hier (kosten, lesdagen en lestijden).

Hieronder vind je in de evenementenkalender de lesavonden van de diverse zwaardboten. Klik op de link om je daarvoor aan te melden. Lukt dat niet, dan zitten de lessen al vol.

Neem voor vragen over de lessen in zwaardboten contact op met de coordinator Martijn van Straaten via netaartsnav.njitram.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.  

Valkzeilen

Vanaf najaar 2020 kun je je aanmelden voor het zeilseizoen 2021. Vul alle velden in, kruis de gewenste CWO-opleiding aan en kruis aan welke avond/ochtend je 1e keus heeft en welke je 2e keus. 

Het aantal plaatsen per jaar is beperkt door het aantal boten dat de vereniging ter beschikking heeft en het aantal beschikbare instructeurs. Het tijdstip van aanmelden is leidend voor de volgorde van plaatsing. Klik hier voor de overige voorwaarden.

Neem voor meer informatie over het zeilen in Valken contact op met coordinator Pieter Toonen via nenoot.reteip.[antispam].@wsvgiesbeek.nl

Zeilles

2020 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
 
 
 
 

© 2020 WSV Giesbeek