Zeillessen WSV Giesbeek

Klik in de tabel onder de tekst, op de link voor welke zeilcursus jij je wilt aanmelden. Als een cursus al vol zit dan kom je op de wachtlijst te staan.

Zwaardbootzeilen

Algemene informatie over het zeilen in de zwaardboten (Laser, Laser Pico, Optimist) vind je hier (kosten, lesdagen en lestijden).

Hieronder vind je in de evenementenkalender de lesavonden van de diverse zwaardboten. Klik op de link om je daarvoor aan te melden. Lukt dat niet, dan zitten de lessen al vol.

Neem voor vragen over de lessen in zwaardboten contact op met de coordinator via eitcurtsnitoobdraawz.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Valkzeilen

Aanmelden voor het zeilseizoen 2022 is niet meer mogelijk. Medio februari 2023 gaan de inschrijvingen weer open voor seizoen 2023.

Het aantal plaatsen per jaar is beperkt door het aantal boten dat de vereniging ter beschikking heeft en het aantal beschikbare instructeurs. Klik hier voor meer informatie.

Neem voor meer informatie over het zeilen in Valken contact op de coordinator van het Kielbootzeilen via eitcurtsnitoobleik.[antispam].@wsvgiesbeek.nl

Aantal zeillessen

Voor iedere boottype geldt dat je 12 zeillessen krijgt gedurende het seizoen. Het seizoen loopt globaal van eind maart/begin april tot begin juni (voor de Valken) of tot de start van de zomervakantie (regio Zuid, voor de jeugdzeilers). Of er in vakanties doorgezeild gaat worden wordt in onderling overleg met de instructeurs bepaald.

In de onderstaande planning zul je zien dat er meer dan 12 zeillessen per boottype staan ingepland. Dat betekend niet dat deze ook daarwerkelijk zullen worden gegeven. Het maximale aantal bedraagt 12 lessen. Door vakanties en mogelijk andere oorzaken zullen er lesmomenten uitvallen. Eén en ander gaat in overleg met de instructeur.

Als blijkt dat door uitval de 12 zeillessen niet gehaald worden in het seizoen, dan worden na de zomervakantie nog één of meerdere lesmomenten gepland.

Foto's en/of video's

Vaak wordt tijdens de zeillessen foto's en/of video's gemaakt. Dat kan zijn door instructeurs, ouders en soms door de deelnemers zelf. Het kan zo zijn dat we enkele opnamen gebruiken voor communicatieve of promotionele doeleinden (website, facebook, instagram, youtube). We beperken ons daarbij hoofdzakelijk tot sfeerbeelden. Wil je dat niet dan kun je dat aan ons doorgeven via eitartsinimda.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Mocht het zo zijn dat we graag een opname willen publiceren waarbij een deelnemer prominent in beeld is dan vragen wij je vooraf om toestemming.

Als je je aanmeldt voor de zeillessen dan ga je akkoord met hetgeen hierboven vermeld staat.

Zeilles

2023 Activiteit
19:30 tot
Clubavond Valkzeilen: koppels en krachten en typen zeilboten