CWO Opleidingsweek

CWO OPLEIDINGSWEEK 2016

 

CWO KAMP 2016

JAAAAAA HOOOOOORRRRR!!! Daar zijn we weer!!!! Ik weet wat jullie denken: "Het is toch nog winter, dan kunnen we toch nog niet zeilen!" Voor de meeste mensen is dat zo, maar in een klein dorpje ergens in het oosten van het land is er een groepje instructeurs dat altijd maar door gaat. Zij stoppen nooit!!

Terwijl jullie lekker warm bij de kachel zitten, zijn zij alweer volop bezig met het nieuwe seizoen. Om goed voorbereid te zijn hebben ze deze winter een strak trainingsprogramma gevolgd. Een van de instructeurs, die verder anoniem wil blijven, heeft ons verteld hoe zo'n trainingsprogramma eruit ziet.

"Ja kijk, normaal zou ik dit nooit doen, want eigenlijk is ons trainingsprogramma geheim. Voor je het weet gaat de concurrentie het ook doen en dan is alles voor niets." "Ons trainingsprogramma is heel zwaar. We beginnen 's ochtends met een shake van 4 rauwe eieren. Daarna rennen we twee rondjes om het meer. Dan is het tijd voor onze linksgedraaide superfoodhealthshake. Ik kan helaas niet zeggen wat daar in zit, maar het werkt wel heel goed. Dan gaan we onze boten controleren en gaan we het water op. Dan trainen we tot het donker is. 's Avonds doen we nog wat krachttraining. Dat bestaat vaak uit het flippen van tractorbanden en het werpen van boomstammen. Meer kan ik echt niet vertellen, maar ik weet zeker dat we weer goed voorbereid zullen zijn voor deze zomer!!"

Je ziet het, de instructeurs zijn keihard aan het werk om er weer een geweldig kamp van te maken. Het enige wat we nu nog moeten doen is zorgen dat het kamp ook vol komt te zitten! Daar kan jij mooi mee helpen!!!

Zorg dat je de week van 30 juli t/m 5 augustus vrij houdt en schrijf ju nu als een gek in voor het nu al legendarische CWO KAMP LET OP: VOL IS VOL.

Wat ga jij nu dus doen?
Juist! Als een gek door het huis rennen en alle agenda's bij elkaar rapen en overal in de week van 30 juli t/m 5 augustus heel groot CWO KAMP 2016 opschrijven!!

Voor de nieuwelingen!
De CWO opleidingsweek is een zeilkamp. Wij gaan je in een week tijd zoveel mogelijk leren over zeilen. Het maakt niet uit of je al heel goed kunt zeilen of nog nooit in een boot hebt gezeten. We hebben voor iedereen plek. Je gaat elke dag het water op. Tussen de middag gaan we lunchen op het strandje, tenzij het heel slecht weer is natuurlijk. 's Avonds hebben we spelletjes en doen we ook een keer theorie. Als afsluiting hebben we altijd een bonte avond op de laatste avond. Je slaapt 's nachts in tenten op het terrein van WSV Giesbeek.

Aan het eind van de week ontvang je een CWO diploma of een CWO vorderingenstaat.

Het kamp is voor iedereen tussen de 9 en 15 jaar.

De kosten
De bedragen voor leden is € 330,- en voor niet leden €365,-

De inschrijving
De inschrijvingen voor de CWO Opleidingsweek zijn geopend!! Klik hier voor de link Nog vragen? Mocht je nog wat willen vragen of willen weten, dan kun je een mailtje sturen naar het onderstaande e-mail adres. pmakremozowc.[antispam].@wsvgiesbeek.nl
Of bellen naar 06-54668730

Als je een leuk verhaal weet of een goede mop, dan mag je dat ook mailen.

 

Groetjes,

De instructeurs

LINKS:
Giesbeekse Zeilpraat

Activiteiten


 

OKT
23
LZ - 50 jaar WSV Giesbeek

Algemeen | 19:30 - 23:00 | Lijzijde WSV Giesbeek

OKT
24
RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht

OKT
28
LZ - Klein Vaarbewijs I

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten bedragen € 125,- voor de cursus inclusief boek maar exclusief examen en examenkosten.

NOV
2
WK Solo- en Cadetklasse

Zeilwedstrijden | 10:30 - 17:00 | WSV Giesbeek

Wedstrijd Palaver op zaterdagochtend 2 november om 10.00 uur Eerste start om 11.00 uur Twe...

NOV
2
LZ - Soloklasse

Algemeen | 19:00 - 23:00 | Lijzijde WSV Giesbeek

Contact


 

ADRES

  • Watersportvereniging Giesbeek
  • Havenweg 4
  • 6987 EP Giesbeek

TELEFOON

  heeft u Nieuws

Volg ons op Facebook

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

Sponsoren Lees meer

 
 

© 2017 WSV GIESBEEK