Haven voor passanten

WSV Giesbeek ligt aan het Rhederlaag met een wateroppervlak van 300 hectare, langs de oevers mooie stranden om van te genieten en een open verbinding met de IJssel.

De vereniging beschikt over een haven met 440 ligplaatsen in het water. Deze zijn beschikbaar voor leden en een aantal daarvan ook voor gasten. Ook gasten met honden zijn van harte welkom op onze haven. Onlangs zijn we door Honden aan boord uitgeroepen tot 'Leukste jachthaven voor honden'. En daar zijn we erg blij mee uiteraard!

Voorzieningen

De haven beschikt over goede sanitare voorzieningen met meerdere wc's, toiletten, wasmachine en droger. Tevens is een toilet en douche aanwezig voor mensen met een beperking.

En er is een invalidenlift aanwezig om bij Eetcafé Ruumzicht te kunnen komen en daar te genieten van het lekkere eten en drinken aldaar en van het prachtige uitzicht over de Gieseplas.

Verder beschikt de haven over een GTL-dieselpomp (Shell).

WSV Giesbeek

Watersportvereniging (WSV) Giesbeek werd op 5 november 1969 opgericht door een aantal enthousiaste watersporters. Gedurende haar bestaan heeft de vereniging een constante groei van het aantal leden gekend. Tegenwoordig heeft WSV Giesbeek circa 1.200 leden en behoort daarmee tot de vier grootste watersportverenigingen van Nederland.

WSV Giesbeek is aangesloten bij het Watersportverbond en de Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club (KNMC). Bovendien is de vereniging Hoofdsteunpunt van het Watersportverbond regio Oost.

De vereniging kent een levendig verenigingsleven en organiseert tal van activiteiten op het gebied van zeilen, motorbootvaren en surfen. Ook mensen met een beperking kunnen bij ons zeilen (Sailability Giesbeek).

Passantenliggeld

Het liggeld voor gasten bedraagt € 1,30 per meter per overnachting en € 1,05 per meter voor pasjeshouders van het Watersportverbond.

Het gebruik van de douches en wc's is gratis.

Je kunt je komst alvast doorgeven aan de havenmeester per e-mail via retseemnevah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl of telefonisch tijdens de openingsuren via 0313-631434.

Melden en betalen

Graag even melden bij de havenmeester na arriveren. Zijn de havenmeesters niet meer aanwezig dan graag melden bij Eetcafé Ruumzicht dat zich boven het havenkantoor bevindt.

Bestuurvergadering

Algemeen | 19:30 - 21:30 | Lijzijde

Laser zeilen (boot vereniging)

Zeilinstructie | 18:00 - 21:00 | WSV Giesbeek