Waterstand haven

De actuele waterstand in de haven van WSV Giesbeek op het punt onderaan de loopbrug naar de steigers kun je hier vinden. Bij een waterhoogte 4,80 boven NAP is de doorvaart in de haven ongeveer 1 meter.

Iconen bovenaan iedere webpagina

Bovenaan, in het midden van iedere webpagina, staan twee icoontjes met NAP erop. Het meest linkericoon geeft de waterstand in de haven van WSV Giesbeek aan. Het icoon  daarnaast leidt naar de website Waterinfo van Rijkswaterstaat waar je alle actuele, verwachte en historische meetgegevens over de rijkswateren in Nederland vindt.

waterstanden-website-wsv-giesbeek

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht

Club- en theorieavond

Algemeen | 19:30 - 23:00 | Lijzijde WSV Giesbeek

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | WSV Giesbeek

LZ - Klein Vaarbewijs I

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten bedragen € 125,- voor de cursus inclusief boek maar exclusief examen en examenkosten.

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht