Lidmaatschap aanmelden

Door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden meld je je aan als lid. Lees ajb eerst de algemene informatie door over het lidmaatschap op deze webpagina (klik op deze link), zodat je goed geïnformeerd bent. 

Goed om te weten

Het verenigingsjaar start jaarlijks op 1 oktober en dat loopt tot het jaar erop tot en met 30 september. Bij aanvang van het lidmaatschap met ingang van 1 augustus van een lopend verenigingsjaar verminderen de kosten van het lidmaatschap met 50%. Bij aanvang van het lidmaatschap met ingang van 1 september van een lopend verenigingsjaar worden geen kosten meer in rekening gebracht voor het lidmaatschap van de laatste maand van het verenigingsjaar. 

Aanvragen partnerlidmaatschap

Ben je lid en wil je een partnerlidmaatschap aanvragen, dan kan dat ook via het onderstaande formulier. Zorg er dan wel voor dat er op dat moment, niemand is ingelogd als lid via onze website (dan is een extra rode navigatiebalk te zien). Zie je een rode navigatiebalk? Log dan eerst uit als lid (rode balk gaat weg), en meld daarna je partner aan via het aanvraagformulier.

Zolang er een rode navigatiebalk te zien is, is er geen aanmeldformulier te zien.

Algemeen

Geef als ouder, wettelijke vertegenwoordiger of verzorger toestemming tot het verwerken van persoonsgegevens in het geval van een jeugdlidmaatschap en het kind jonger is dan 16 jaar.

Het is niet verplicht maar we vinden het fijn als je een foto meestuurt.


 

Adresgegevens en bereikbaarheid

Om de kosten (verwerking, postzegels) zo laag mogelijk te houden versturen wij de facturen alleen per e-mail naar het opgegeven mailadres. Ongeveer een keer per maand ontvang je ook onze nieuwsbrief per mail.

 

Contact werk

Lidmaatschap

Het verenigingsjaar loopt van 1 oktober tot en met 30 september het jaar daarop volgend. Jaarlijks medio oktober wordt de factuur voor het lidmaatschap verstuurd. 

Voor het opzeggen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van 4 weken

Via een digitale nieuwsbrief brengen wij de leden op de hoogte van wat er speelt binnen de vereniging. De inhoud daarvan varieert van belangrijke mededelingen/verzoeken van de havenmeesters tot aankondigingen van zeillessen, cursussen, wedstrijden en diverse andere activiteiten. 

Voeg ons toe als 'veilige afzender' in je e-mailprogramma, om te voorkomen dat wij in je spambox belanden (dat is vooral het geval bij hotmail-accounts). 

Zelfwerkzaamheid

Om de kosten voor de contributie zo laag mogelijk te houden wordt van ieder lid verwacht dat hij of zij jaarlijks minimaal 5 uur werk verricht voor de vereniging (uitgezonderd bij jeugd- en echtgeno(o)t(e)/partner lidmaatschap). Dat is op diverse manieren in te vullen. Hieronder kun je je voorkeur aangeven, daar proberen we zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

Het is mogelijk om je zelfwerkzaamheid af te kopen. Klik hier voor de kosten daarvan.

 

De opgave als lid garandeert geen ligplaats te water van de boot. In bepaalde lengtes is er een tekort aan ligplaatsen en is er een wachttijd, vooral bij boten van 5-8 meter.

Het aanvragen van een ligplaats doe je door het Aanvraagformulier Ligplaats en winterstalling in te vullen. Dat kan pas nadat je als lid bent geaccepteerd.

Het terrein van WSV Giesbeek is afgesloten met een slagboom. Deze is te openen middels een toegangspas of -druppel. De druppel kan aan een sleutelbos. Ook voor het gebruik van de toiletten en de douches is deze pas nodig. De kosten voor een pas bedragen € 15,00. Het gaat om een eenmalige aanschaf, er zit geen borg op. Per lid wordt er hooguit 1 pas of druppel uitgegeven. 

De pas of druppel is na betaling op te halen bij de havenmeester tijdens de openingstijden van het havenkantoor.

Let op

Na het versturen van je aanmelding ontvang je een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Deze e-mail bevat een link voor de bevestiging van je aanmelding. Je aanmelding is definitief als je op deze link hebt geklikt

Heb je deze link niet ontvangen? Kijk dan eerst bij je spam. Staat de e-mail daar niet bij neem dan contact op met de administratie via eitartsinimda.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

 

 

 


Beveiligingscode Beveiligingscode

 
 
 
 
 
 
 

Activiteiten


 

JUL
20
Sailability zeildag

Sailability | 10:00 - 17:00 | WSV Giesbeek

JUL
21
Cadettraining

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 09:00 - 16:00 | Haven

JUL
23
Vrijzeilen dinsdagavond

Algemeen | 18:30 - 21:30 | deel 14 / 21 | Haven WSV Giesbeek

JUL
24
Woensdagavondcompetitie

Algemeen | 20:00 - 22:00 | deel 14 / 28 | Lijzijde

JUL
30
Vrijzeilen dinsdagavond

Algemeen | 18:30 - 21:30 | deel 15 / 21 | Haven WSV Giesbeek

Contact


 

ADRES

  • Watersportvereniging Giesbeek
  • Havenweg 4
  • 6987 EP Giesbeek

TELEFOON

  E-MAIL administratie

  E-MAIL ligplaatsen

© 2022 WSV Giesbeek