Regels voor het gebruik van de loods

• Alleen leden kunnen in overleg met de havenmeester gebruik maken van de loods.
  • Tarieven voor de huur van de loods zijn op de website van de WSV Giesbeek te vinden.
  • Werkzaamheden vinden plaats zonder dat deze hinder geven aan de huidige en toekomstige gebruikers van de loods.
  • Schuren is toegestaan mits er wordt gewerkt met een stofafzuiging.
  • Er vinden geen las- en slijpwerkzaamheden plaats.
  • De loods is een multifunctionele ruimte. Er kunnen dus geen spuitcabine omstandigheden worden verwacht.
  • Bij het verlaten van de loods dient de plek weer schoon achter gelaten te worden.
  • Draag zorg voor het vrijhouden van de doorgang richting de nooduitgangen.
  • Neem kennis van de positie van de brandblussers en de EHBO koffer.
  • De toegang tot de loods gaat door middel van een sleutel die door de havenmeester wordt uitgereikt.
  • Er mogen geen gasflessen worden opgeslagen in de loods.
  • Meld onvolkomenheden en calamiteiten zo snel als mogelijk bij de havenmeester.
  • De loods wordt vorstvrij gehouden. Indien men meer verwarming wil dient hiervoor extra betaald te worden.
  • De sleutel van de loods kan tegen betaling van een borgsom afgegeven worden.

Giesbeek, januari 2021

Download Regels voor het gebruik van de loods

Hemelvaarttocht 2022 Motorbootclub

Motorbootcommissie | deel 3 / 4