Cursus Basiscertificaat Marifonie

Op 20 februari 2020 geeft Hans van Gorkom een cursusavond Basiscertificaat Marifonie. Het Basiscertificaat Marifonie is vereist voor het in het bezit hebben en bedienen van een marifoon op het binnenwater.

Wanneer je dus vaart op een schip, waarop een marifoon aan boord is dient er minimaal een houder van het basiscertificaat marifonie aan boord te zijn.

Omgang marifoon

Op de cursus leer je om goed met een marifoon om te gaan, te voldoen aan de wettelijke eisen en hoe een marifoon te gebruiken in noodsituaties.

Voorafgaand aan de cursus kun je het lesboek bij de vereniging ophalen. Het is nodig om vooraf enige zelfstudie te doen, anders beheers je de stof onvoldoende om examen te doen.

Wanneer en examen

De cursus vindt plaats op donderdagavond 20 februari 2020 van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. Een week later* kan er op de vereniging examen gedaan worden.

* In overleg met cursisten wordt mogelijk het examen verplaatst tot na de voorjaarsvakantie.

Kosten

De kosten voor leden bedragen € 50,00, de kosten voor niet-leden € 65,00. Deze bedragen zijn inclusief cursusboek maar exclusief de kosten voor het examen (circa € 45,00).

De cursus wordt gegeven door Hans van Gorkom.

Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met Hans van Gorkom  voor meer informatie via 06-23563533. Klik hier voor direct aanmelden

basiscursus-marifoni