Cursus Basiscertificaat Marifonie

De intentie is er om ergens na half oktober 2021 een cursusavond Basiscertificaat Marifonie te geven. Deze cursusavond wordt gegeven door Hans van Gorkom bij voldoende belangstelling. Het Basiscertificaat Marifonie is vereist voor het in het bezit hebben en bedienen van een marifoon op het binnenwater.

Wanneer je dus vaart op een schip, waarop een marifoon aan boord is dient er minimaal een houder van het basiscertificaat marifonie aan boord te zijn.

Omgang marifoon

Op de cursus leer je om goed met een marifoon om te gaan, te voldoen aan de wettelijke eisen en hoe een marifoon te gebruiken in noodsituaties.

Voorafgaand aan de cursus kun je het lesboek bij de vereniging ophalen. Het is nodig om vooraf enige zelfstudie te doen, anders beheers je de stof onvoldoende om examen te doen.

Wanneer en examen

De cursus vindt plaats op donderdagavond van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. Een week later* kan er op de vereniging examen gedaan worden.

Kosten

De kosten voor leden bedragen € 51,50, de kosten voor niet-leden € 67,00. Deze bedragen zijn inclusief cursusboek maar exclusief de kosten voor het examen (circa € 46,50).

De cursus wordt gegeven door Hans van Gorkom.

basiscursus-marifoni

Meer informatie

Neem contact op met Hans van Gorkom voor meer informatie  via mokrognav.snah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl

Belangstelling doorgeven

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je alvast je belangstelling doorgeven. Zodra er dan meer informatie bekend is ontvang je dat op het aangegeven e-mailadres.

Beveiligingscode Beveiligingscode

Schipperskoor "Ruumsingers