Donateur bij WSV Giesbeek

Als donateur van WSV Giesbeek ondersteun je de vereniging en haar activiteiten. Met jouw donatie kunnen we onze activiteiten voortzetten en verder ontwikkelen.

De voordelen van het donateurschap zijn:

• je ontvangt de digitale nieuwsbrief
  • je mag 1 dagdeel kosteloos de verenigingsvalk gebruiken (stuur een mail naar eitartsinimda.[antispam].@wsvgiesbeek.nl)
  • je mag altijd tegen het ledentarief de verenigingsvalk huren
  • je mag altijd tegen ledentarief deelnemen aan de door WSV Giesbeek georganiseerde cursussen
  • de verplichting voor de uitvoer van zelfwerkzaamheid geldt niet
  • je kunt een toegangspas aanvragen/behouden (eenmalige kosten bij aanvraag € 15,-)

De nadelen van het donateurschap zijn:

• je hebt geen recht op toegang tot de Algemene Leden Vergadering en daarmee ook geen stemrecht
    • je komt niet (meer) in aanmerking voor een ligplaats in de haven, ook niet op de wachtlijst
    • wil je wel (weer) een ligplaats dan moet je weer lid worden met alle daarbij horende voorwaarden en financiele verplichtingen
    • je bent via het donateurschap geen lid van het Watersportverbond (bij een lidmaatschap is dat wel het geval)

Aanmelden als donateur

Je kunt je aanmelden als donateur door een mail te sturen naar eitartsinimda.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Ben je lid maar wil je donateur worden? Stuur dan een e-mail naar eitartsinimda.[antispam].@wsvgiesbeek.nl

Ruumsingers

Ruumsingers | 14:00 - 16:00 | Lijzijde