Sponsoren goud

 

Sponsoren zilver

 

Op het water

Een nieuwe bootkap of sprayhood? Wij zetten graag onze creativiteit in om een mooie kap op maat te maken. Voor ieder model wordt eerst een mal gemaakt op de boot. Vervolgens wordt deze mal uitgewerkt in onze zeilmakerij en kunnen we aan de slag met het gekozen materiaal.

Een nieuwe set kussens in de kleuren van de bootkap? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. We werken met diverse materialen.

In de tuin

Nederlandse zomers wisselen elkaar af met regen en zonneschijn. Daarom maken wij onze parasols en zonnezeilen geschikt voor het Nederlandse weer. Als de zon schijnt bieden ze schaduw en als het regent blijf je lekker droog. De Buitenzaak brengt schaduwrijke plekjes in de tuin of op het terras. Wij maken parasols met middenmast, zwevende parasols en zonnezeilen in diverse kleuren en maten.

En wil je langer genieten van het heerlijke buitenleven? Met een verandazeil op maat haal je buiten een beetje naar binnen.

Kussens

Bij de Buitenzaak kun je ook terecht voor kussens op maat: bootkussens, railing kussens, plofkussens, freeform kussens en nog veel meer. We hebben een mooie collectie (outdoor)stoffen. 

Informatie en contact

Kom gerust langs in onze zeilmakerij om kennis te maken met ons, onze werkwijze en om de materialen te bekijken. Je vindt ons op:

Zeilmakerij De Buitenzaak
Nijverheidsstraat 21B
6987 AB Giesbeek
tel. 0313 844588 / 06-16018462
ofni.[antispam].@debuitenzaak.nl
www.debuitenzaak.nl 

 

Deep Yachts

Deep Yachts is een enthousiast, creatief meedenkend en allround bedrijf waar booteigenaren terecht kunnen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Wij verzorgen het in- en exterieur van uw jacht.

Geen materiaal of techniek is ons vreemd. Van traditioneel hout tot moderne composiet/vacuümtechnieken, met het juiste materiaal op de juiste plek: we kunnen het. Daarnaast verzorgen wij al uw schilder- en spuitwerk.

Wij denken ook graag mee met de booteigenaren en hun wensen. Doorvragen, niet zó maar voor een oplossing gaan, is ons motto. Het gevolg: bijzondere, out of the box resultaten.

Watersportwinkel Arnhem

Watersportwinkel Arnhem is al vele jaren een begrip. Niet alleen in de stad zelf maar in heel Oost-Nederland. Veel mensen kennen de winkel nog onder de naam Van Workum, de voorganger van Watersportcentrum Arnhem. Het aanbod op watersportgebied is sinds de overname nog completer geworden.

Zo kunt u in onze haven diesel tanken, organiseren we vaarbewijs cursussen en hebben we een webwinkel. We leveren onder meer de volgende materialen: verf, antifouling, touwwerk, rubberboten, buitenboordmotoren, elektronica, zeilkleding en velerlei scheepsaccessoires.

Ons doel is om voor elke watersporter tegelijk een vriendelijk en servicegericht beginpunt, eindpunt en trefpunt te zijn.

 

Bordbusters Projectborden

Bordbusters zorgt vanaf 1999 voor vernieuwing op het gebied van buitenpresentaties.  Bordbusters projectborden hebben een klapconstructie met een betonnen voet, een frame van gegalvaniseerd staal en gerecycled forex bordmateriaal. Hierdoor kunnen onze Bordbusters snel, eenvoudig en op vrijwel iedere locatie en ondergrond geplaatst worden.

Inmiddels zijn onze projectborden te verkrijgen in vijf verschillende varianten. De formaten variëren van klein (mini-Bordbuster) tot groot (mega-Bordbuster). Hierdoor hebben wij voor ieder project een passend projectbord. Onze Bordbusters worden veel ingezet bij wegwerkzaamheden, bouwprojecten, buitenexposities en als verkiezingsborden.

Signing

Naast projectborden hebben wij ons de afgelopen 20 jaar ook gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van alles wat met signing te maken heeft. Signing omvat alles wat met visuele communicatie te maken heeft.

Hierbij kunt u denken aan binnen- en buitenreclame, voertuigreclame en LED-schermen. Daarnaast zijn wij in staat om maatwerk producten te maken naar de wensen van elke klant. Wij beschikken over een eigen ontwerp-, las- en staalafdeling. Kortom geen uitdaging is ons te gek.

Informatie en contact

Kijk voor meer informatie en mogelijkheden op onze website.

Bordbusters BV
Polseweg 22
6851 DB Huissen
tel. +31(0)26 325 9706
ofni.[antispam].@bordbusters.nl
www.bordbusters.nl

 

Sponsoren brons

 

Activiteiten


 

OKT
30
Botenbouwproject

Cursussen | 14:00 - 17:00 | Loods WSV Giesbeek

NOV
1
LZ - Klein Vaarbewijs 1 maandagen

Cursussen | 20:00 - 22:00 | deel 4 / 10 | Lijzijde WSV Giesbeek

NOV
2
LZ - Klein Vaarbewijs 1 dinsdagen

Cursussen | 19:30 - 22:00 | deel 4 / 10 | Lijzijde WSV Giesbeek

NOV
3
Bestuur

Algemeen | 19:00 - 22:00 | Lijzijde WSV Giesbeek

NOV
6
Botenbouwproject

Cursussen | 14:00 - 17:00 | Loods WSV Giesbeek

Contact


 

ADRES

  • Watersportvereniging Giesbeek
  • Havenweg 4
  • 6987 EP Giesbeek

TELEFOON

  E-MAIL administratie

  E-MAIL ligplaatsen

© 2020 WSV Giesbeek