Bouw een boot

Dankzij botenbouwer Wiel Toussaint en de hulp van andere enthousiaste en deskundige leden van WSV Giesbeek kun je nu zelf een boot bouwen. Je doet dat niet alleen maar samen met je vriendjes of vriendinnetjes. Met z'n vijven ga je één boot bouwen.

En als die af is? Dan gaan we kijken wie het mooiste en snelste exemplaar heeft gemaakt!

Waar & wanneer

Bouwen doen we bij ons op de haven op vier zaterdagmiddagen. We beginnen op 14 maart, de andere dagen zijn 21 en 28 maart en op 4 april.

We starten iedere zaterdag om 13.00 uur en zijn rond 16.30 uur klaar. Voor wat drinken en lekkers tussendoor wordt gezorgd.

Kosten

De kosten bedragen € 25,- per deelnemer. We proberen deze kosten naar beneden te krijgen maar dat hangt af van sponsorbijdragen.

Dus weet jij nog iemand die hout, botenverf en -lijm en dergelijke heeft? Laat het ons snel weten!

Zelf meenemen

Het is gewenst dat je zelf de volgende materialen meeneemt: kwasten, schuimrollen, krabbers, hamer, nijptang. En bijvoorkeur ook zelf je verf (alkyd verf, niet ingedroogde restjes maar nog goed bruikbare verf).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Wiel Toussaint via wuobnetob.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Klik hier voor het downloaden van de informatie.

wsv-giesbeek-bouw-een-boot

Overigens is het ook mogelijk om een 'echte boot' te bouwen voor. Daar hangt wel een ander prijskaartje aan. Neem contact op met Wiel voor meer informatie daarover.

Aanmelden

Super, jij wilt meedoen! Vul dan snel het onderstaande formulier in voordat het vol zit. Het aantal plaatsen is beperkt.

Beveiligings code Beveiligings code

Zeillessen Kielboot (Valk) woensdagmiddag UITGESTELD