Bouw een boot

Dankzij botenbouwer Wiel Toussaint en de hulp van andere enthousiaste en deskundige leden van WSV Giesbeek kun je nu zelf een boot bouwen. Je doet dat niet alleen maar samen met je vriendjes of vriendinnetjes. Met z'n vijven ga je één boot bouwen.

En als die af is? Dan gaan we kijken wie het mooiste en snelste exemplaar heeft gemaakt!

Waar & wanneer

Bouwen doen we bij ons op de haven op vier zaterdagmiddagen. We starten iedere zaterdag om 13.00 uur en zijn rond 16.30 uur klaar. Voor wat drinken en lekkers tussendoor wordt gezorgd.

Wellicht dat we in voorjaar 2022 opnieuw starten met een botenbouwproject. Heb je belangstelling om daaraan deel te nemen vul dan het formulier op deze webpagina in. Zodra hierover meer bekend is nemen we contact op met je.

De kosten bedragen, onder voorbehoud, € 25,- per deelnemer.

Zelf meenemen

Het is gewenst dat je zelf de volgende materialen meeneemt: kwasten, schuimrollen, krabbers, hamer, nijptang. En bijvoorkeur ook zelf je verf (alkyd verf, niet ingedroogde restjes maar nog goed bruikbare verf).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Wiel Toussaint via eitartsinimda.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Klik hier voor het downloaden van de informatie.

wsv-giesbeek-bouw-een-boot

Overigens is het ook mogelijk om een 'echte boot' te bouwen voor. Daar hangt wel een ander prijskaartje aan. Neem contact op met Wiel voor meer informatie daarover.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om je eigen boot te bouwen? Vul dan het onderstaande formulier in. Als we opnieuw aan de slag gaan dan nemen we contact op met je.

Beveiligingscode Beveiligingscode

Ruumsingers oefenen