Belangstelling voor jeugdzeilen

Goed nieuws voor de gevorderde jeugdzeilers van ongeveer 12 tot 17 jaar oud. We zijn momenteel bezig met het uitwerken van een plan bedoeld om de jeugdleden een extra mogelijkheid te geven om zelf lekker te kunnen zeilen met leeftijdsgenootjes. Gewoon een beetje pielen op het water, af en toe eens een wedstrijdje, of wat zij zelf maar verzinnen om te gaan doen bij het zeilen.

Het zijn dus geen zeiltrainingen, het zeilplezier staat voorop. Wel zal er begeleiding bij aanwezig zijn met een motorboot van de vereniging.

Meer informatie volgt! Heb je belangstelling om hieraan mee toe doen? Vul dan alvast het formulier op deze webpagina in.

Lijkt het je leuk om zo'n groep jeugd te begeleiden? Alle hulp is welkom. Uiteraard is zeilervaring gewenst. Verder geldt voor begeiders in de motorboot dat zij minimaal in bezit dienen te zijn van Klein Vaarbewijs 1. Graag ook hetzelfde formulier op deze webpagina invullen.

Aanmeldformulier

Toelichting bij onderstaand invulveld

Deelnemende kinderen moeten in staat zijn om zelfstandig een boot op te tuigen en in staat zijn om  zelfstandig te zeilen (vergelijkbaar met minimaal CWO niveau 2 in een Laser (pico) of andere  vergelijkbare zwaardboot).

Begeleiders op het water dienen in bezit te zijn van minimaal Klein Vaarbewijs 1.

Beveiligingscode Beveiligingscode

Cursussen | 19:30 - 22:00 | deel 3 / 9 | Lijzijde WSV Giesbeek