WSV Giesbeek 50 jaar op koers

Op 5 november aanstaande bestaat WSV Giesbeek 50 jaar en dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren.

Te beginnen met de aftrap van het jubileum op zaterdag 9 november met een receptie  gevolgd door diverse activiteiten voor jong en oud in de loop van 2020. Meer informatie daarover volgt zo snel mogelijk. We houden je op de hoogte!

Receptie op zaterdag 9 november

We beginnen het feestelijke jaar met een receptie bij WSV Giesbeek op zaterdag 9 november 2019. De receptie is van 14.00 tot 17.30 uur op het haventerrein en is bedoeld voor de leden, degenen die tot hun gezin behoren, en voor genodigden.

Aanmelden

We graag willen weten hoeveel mensen we kunnen verwachten op de receptie. Meld je daarom snel aan, bijvoorkeur via het aanmeldformulier op deze webpagina.

banner-website-50-jarig-jubileum-wsv-giesbeek

Aanmeldformulier receptie

Hieronder kun je je inschrijven voor de receptie voor leden en genodigden op 9 november van 14.00 tot 17.30 uur op het haventerrein van WSV Giesbeek. De receptie dient als aftrap van ons 50-jarig jubileum.

Om een idee te krijgen hoeveel mensen wij kunnen verwachten, vragen wij je vriendelijk om de onderstaande velden in te vullen en op 'verzenden' te drukken.

Wat zijn je interesses op watersportgebied:

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van WSV Giesbeek, klik dan hieronder op ja. Als je wilt weten hoe we omgaan met je gegevens, klik dan hier.

Beveiligings code Beveiligings code

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht

Club- en theorieavond

Algemeen | 19:30 - 23:00 | Lijzijde WSV Giesbeek

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | WSV Giesbeek

LZ - Klein Vaarbewijs I

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten bedragen € 125,- voor de cursus inclusief boek maar exclusief examen en examenkosten.

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht