WSV Giesbeek 50 jaar op koers

WSV Giesbeek bestaat 50 jaar en dat gaan we in het jubileumjaar uitgebreid vieren. Op 9 november was er de aftrap met een receptie waarbij ruim 300 leden en genodigden aanwezig waren. Het bestuur kijkt terug op een geslaagde dag. De foto's gemaakt door Chris Heil kun je hier bekijken

En vanaf voorjaar 2020 gaan we verder en organiseren we diverse watersportactiviteiten met als hoogtepunt het tweede weekend van september (11 t/m 13 september 2020). Hou deze website in de gaten om op de hoogte te blijven.

Ontwikkeling WSV Giesbeek

Startend als kleine watersportvereniging op 5 november 1969 kende WSV Giesbeek vanaf de start een gestage groei tot het huidige aantal van ruim 1.200 leden.

Was de vereniging in het begin vooral gericht op de zeilsport, vrij snel na de oprichting stond de vereniging ook open voor mensen met motorboten. Door de enorme inzet van vele enthousiaste leden ontwikkelde zich een zeer actieve vereniging op een prachtige plek vlak bij Arnhem.

Het Blauwe Boekje

Lees alles over de ontwikkeling van WSV Giesbeek in de 50-jarig jubileumuitgave van het verenigingsblad ‘het Blauwe Boekje’.

Bij het 25-jarig jubileum was er een speciale uitgave van het Blauwe Boekje. Deze is gedigitaliseerd en kun je hier downloaden.

Er is ook een exemplaar van het Blauwe Boekje gedigitaliseerd dat werd uitgegeven in  aanloop naar het 40-jarig jubileum. Het gaat om nummer 2 van 2009. Je kunt deze hier downloaden.

Reanimatie/AED herhalingsles blok 1

Cursussen | 09:00 - 11:00 | Lijzijde WSV Giesbeek

Reanimatie/AED herhalingsles blok 2

Cursussen | 11:15 - 13:15 | Lijzijde WSV Giesbeek

Klein Vaarbewijs I

Cursussen | 20:00 - 22:00 | Lijzijde

De kosten bedragen € 125,- voor de cursus inclusief boek maar exclusief examen en examenkosten.

Reanimatie/AED herhalingsles blok 1

Cursussen | 09:00 - 11:00 | Lijzijde WSV Giesbeek