Zwaardbootzeilen volwassenen

“Eén Laser is een boot maar tien Lasers is een vloot” is het motto van enkele betrokken clubleden bij WSV Giesbeek. Maar ook andere vergelijkbare zwaardboten zijn van harte welkom!

Een actieve zwaardbootklasse is wat zij graag willen zien. Natuurlijk voor de gezelligheid maar ook om van elkaar te leren en daardoor je vaardigheden te verbeteren, maar ook om deel te nemen aan de onderlinge zeilwedstrijden. 

Heb jij een Laser of een vergelijkbaar type boot?

Dus heb jij een Laser of een vergelijkbaar type boot, een Splash bijvoorbeeld, meld je dan snel bij ons. Voor leden die zelf geen eenpersoons zwaardboot hebben maar daarin wel willen zeilen, dan kun je je opgeven om te zeilen in één van de Laser-zeilboten van WSV Giesbeek. 

We regelen zelf onderling de begeleiding met de rescueboten en ook de instructeurs voor het geven van diverse lessen en tips voor het zeilen.

Let op: dit zijn géén officiële CWO-lessen. Je kunt dan ook geen CWO-diploma behalen. 

Wanneer & kosten 

De trainingen zijn op de dinsdagavonden van 18.30 uur tot circa 21.00 uur. 

Kosten voor deelname bedragen € 150,- indien je gebruik wilt maken van een verenigingsboot en € 100,- als je deelneemt met je eigen boot. We gaan uit van 12 trainingsavonden.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze trainingen neem dan contact op met Martijn van Straaten via netaartsnav.njitram.[antispam].@wsvgiesbeek.nl

Laser zeilen 001
 
 
 
 

© 2020 WSV Giesbeek