Cursussen tijdens de wintermaanden

WSV Giesbeek biedt jaarlijks gedurende de wintermaanden een aantal cursussen aan. Zowel leden als niet-leden van WSV Giesbeek kunnen zich aanmelden voor de cursussen.

Cursus aanbod

Bij voldoende aanmeldingen verzorgen we momenteel de volgende cursussen.

Er gelden de volgende voorwaarden:

• Als er, 3 weken voor de cursus begint, meer cursisten intekenen dan er kunnen deelnemen, dan gaan leden vóór niet-leden
  • Elke cursus telt een minimum en een maximum aantal deelnemers. Als het minimum niet gehaald wordt gaat de cursus niet door. Wordt het maximale aantal overschreden dan geldt het principe: eerst leden en daarna 'wie het eerst komt die het eerst maalt'. Inschrijvingen worden gedagtekend voor het bepalen van de volgorde.
  • Indien er veel meer cursisten zijn dan het maximum, wordt geprobeerd om een extra cursus te organiseren
  • Inschrijving is alleen mogelijk via de website
  • Alleen cursisten die zich hebben ingeschreven en betaald kunnen deelnemen aan de cursus
  • Iemand die wel inschrijft maar niet komt is 30% van het cursusgeld verschuldigd. Deze voorwaarde geldt niet bij ziekte van langere duur of ernstige familie omstandigheden.
  • Elke cursist kan op de site zien of de cursus doorgaat

RijnRace

Zeilwedstrijden | 10:00 - 23:59 | Wageningen