Rescuetraining op zondag 13 maart 2022

Voor degenen die zeilers begeleiden op het water geeft WSV Giesbeek een rescuetraining. Denk aan de rescue-ers bij zeilwedstrijden, de zeilinstructeurs en de begeleiders van het jeugdzeilen. Op 13 maart 2022 is de eerstvolgende training gepland.

Help jij als vrijwilliger mee aan één of meerdere van bovengenoemde activiteiten? Meld je dan aan voor deze training via het formulier op deze webpagina. Door mee te helpen als vrijwilliger aan bovengenoemde activiteiten voldoe je ook aan je zelfwerkzaamheid.

Voor de vrijwilligers van Sailability wordt een andere dag gepland voor de rescuetraining.

Maximaal 18 personen kunnen deelnemen aan deze training. Deelnemers moeten in het bezit zijn van Klein vaarbewijs 1.

Inhoud trainingsdag

De training start 's ochtends om 10.00 uur met een theoretisch gedeelte, daarna gaan we het water op met de rescueboten om te oefenen. Na de gezamenlijk lunch gaan we weer het water op.

Om meer over het verloop van zeilwedstrijden te weten te komen is het handig om de gratis online cursussen van het Watersportverbond te volgen. Als lid van WSV Giesbeek ben je automatisch ook lid van het Watersportverbond.

Gratis online cursussen bij het Watersportverbond

Het Watersportverbond organiseert online cursussen die ieder maximaal 30 minuten duren. Ze vormen een goede voorbereiding over wat er allemaal komt kijken bij een zeilwedstrijd en wat er bij de rescue komt kijken. Klik hier voor meer informatie.

Jouw lidnummer van het Watersportverbond is niet hetzelfde als je lidnummer bij WSV Giesbeek. Weet je jouw lidnummer van het Watersportverbond niet en heb je deze nodig om te kunnen inloggen? Stuur dan een mail naar eitartsinimda.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Door het onderstaande formulier in te vullen meld je je aan voor de rescuetraining.

Ruben Godschalk start met de training in Lijzijde om 10.00 uur. Graag ongeveer 10 minuten vantevoren aanwezig zijn. En graag meenemen je pasje Klein Vaarbewijs 1 of 2 en een reddingsvest. Heb je geen reddingsvest dan kun je een zwemvest van ons lenen.

Ja, ik meld me aan voor de rescuetraining

Beveiligingscode Beveiligingscode

Ruumsingers oefenen