Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Meld je aan voor de zeillessen

Geplaatst op 27-03-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

optimistZeillessen voor kinderen vanaf 7 jaar

Ben jij een echt buitenkind, actief, niet bang uitgevallen en niet bang om nat te worden? Dan is zeilen echt iets voor jou. En dat kan bij watersportvereniging Giesbeek. We hebben 4 soorten boten waarin je kunt zeilen. Welke boot voor jou het meest geschikt is, hangt af van hoe oud je bent en of je al eerder hebt gezeild.

Optimist, Laser Pico, Laser en 470

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud dan is de Optimist geschikt voor jou. Het is een stabiele onzinkbare boot waar jij de baas over bent en zelfstandig in leert zeilen.

Ben je te groot voor de Optimist en ouder dan 9 jaar? Dan is de Laser Pico geschikt voor jou. De Laser Pico is snel, wendbaar en een bijzonder spectaculair bootje om mee te varen. In de Laser Pico is het bijna onmogelijk om droog te blijven.

En ben je ouder dan 13 jaar dan staan de Lasers en 470 voor je klaar. Als je in deze boten gaat zeilen moet je vlot, lenig en zeker niet bang zijn om nat te worden. Voor de lessen in deze boten moet je zeilervaring hebben.

Aantal lessen

In 12 zeillessen leer je de basis van het zeilen en sluit je de lessen misschien wel af met je CWO 1 diploma. Heb je al zeilervaring dan kun je een niveau hoger instappen. We geven les op meerdere niveaus.

Indoor zwembadtraining

Op zondag 8 april van 14.15 tot 16.00 uur is er een kick off van de jeugdzeillessen met een indoor zwembadtraining in Zwembad De Dumpel in Velp. Je leert daar onder meer wat er gebeurt als een boot omslaat en wat je dan moet doen. Aanmelden voor de kick off zeilles kan rechtstreeks via fohretsoo.naj.seirdna.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Start zeillessen en kosten

Daarna starten de zeillessen in de week van 23 april 2018. De kosten voor 12 zeillessen bedragen € 160,00 voor jeugd t/m 17 jaar.

De avondzeillessen starten om 18.00 uur met het klaarmaken van de zeilboot zodat iedereen om 18.30 uur het water op kan. Rond ongeveer 20.30 uur zijn de avondlessen afgelopen.

Meer informatie

Hier vind je meer informatie over de zeillessen bij WSV Giesbeek. Of neem contact op met Andries Jan Oosterhof via fohretsoo.naj.seirdna.[antispam].@wsvgiesbeek.nl of 06-55276786.

Rhederlaagwedstrijden

Rhederlaagwedstrijden