Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Indoor zwembadtraining

Geplaatst op 13-03-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

indoorzeiltraining-2Ook aanstaand voorjaar start WSV Giesbeek met het geven van zeillessen volgens de richtlijnen van de Commissie Watersport Opleidingen (CWO).

Nagenoeg alle zeilscholen in Nederland werken met dit CWO-systeem. Het CWO diploma is een landelijk erkend diploma. In de CWO-opleiding staan kwaliteit, veiligheid, plezier en het kweken van enthousiasme voor het zeilen voorop. Meer informatie over de zeillessen vind je hier.

Kick off jeugdzeillessen met indoor zwembadtraining

We starten de jeugdzeillessen met een indoor zwembadtraining op zondag 8 april aanstaande. Deze training is bedoeld voor kinderen die voor het eerst gaan zeilen in een Optimist of Laser Pico (CWO 1).

Watervrij maken

We geven deze training in Zwembad De Dumpel in Velp (Gruttostraat 14, 6883 CN Velp) van 14.15 tot 16.00 uur. Doel van deze training is dat de kinderen vertrouwd raken met de boot. Dat ze weten wat er gebeurt als een boot omslaat en wat ze dan moeten doen. Er zijn professionele duikers bij de les aanwezig om alles in goede banen te leiden. Voor deze activiteit kun je je rechtstreeks aanmelden via fohretsoo.naj.seirdna.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Bevalt deze training je en wil je verder met zeilen? Meld je dan snel aan via de website. Vol = vol.

Meer informatie

De jeugdzeillessen starten in de week van 23 april 2018. Op de dinsdagavonden zijn er zeillessen voor de Optimist en voor het Laser-zeilen (volwassenen). De woensdagavonden zijn er voor de Lasers (jeugd), Laser Pico's en de 470, de zaterdagochtenden voor de Laser Pico's.

Wil je meer informatie over de zeillessen neem dan contact op met Andries Jan Oosterhof via fohretsoo.naj.seirdna.[antispam].@wsvgiesbeek.nl of bel hem op 06-55276786.

LZ - Herhalingscursus reanimatie

Cursussen | 09:00 - 11:00 | Lijzijde - WSVGiesbeek