Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur van maandag t/m zaterdag. Zelf boot hellen of verleggen? Geef het door aan de havenmeester via email of telefoon 0313 - 63 14 34.

Coronoprotocol WSV Giesbeek

Geplaatst op 03-07-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Net als bij vele andere instanties heeft WSV Giesbeek een coronaprotocol opgesteld. We vragen alle leden en anderen die op ons haventerrein komen vriendelijk om dit protocol door te nemen en deze na te komen.

Klik hier om het corona-protocol te downloaden.

Dank voor jullie medewerking.

E-MAIL ledenadministratie