Op alle dagen van 9.00 tot 17.00 uur is de havenmeester aanwezig en telefonisch bereikbaar via 0313-631434. Eetcafé Ruumzicht is alle dagen in de week geopend. Doordeweeks vanaf 12:00 en in het weekend vanaf 10:00. Voor info zie elders op de website.

Werkzaamheden aan sluizen in Nederrijn en Lek

Geplaatst op 20-04-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Rijkswaterstaat renoveert de drie stuwcomplexen (Driel, Amerongen en Hagestein) in de Nederrijn en Lek waardoor er straks enkele stremmingen en beperkingen ten aanzien van de bootlengte zijn.

Stremmingen en beperkingen

In enkele weekenden media mei, juni en augustus 2020 zijn er stremmingen in de sommige weekendnachten. Download de bijlage om te zien om welke weekenden het gaat.

Verder gelden er enkele beperkingen ten aanzien van de bootlengte en de doorgang van de sluizen in Driel, Hagestein, en Amerongen. Download ook hiervoor de bijlage om de verdere details te bekijken.

Schipperskoor "Ruumsingers

Ruumsingers | 14:00 - 16:00 | Lijzijde