De administratie is bereikbaar op dinsdag tussen 9:00 en 17.00uur via 0313 - 63 14 34. Ons clubhuis Ruumzicht is op zaterdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Loop rustig binnen voor een kop koffie of thee of een heerlijke lunch. Tot vrijdag 21 juni kan er geen Diesel getanked worden wegens een technisch probleem. Vanaf 21 juni bent u weer van harte welkom.

Werkzaamheden aan sluizen in Nederrijn en Lek

Geplaatst op 20-04-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Rijkswaterstaat renoveert de drie stuwcomplexen (Driel, Amerongen en Hagestein) in de Nederrijn en Lek waardoor er straks enkele stremmingen en beperkingen ten aanzien van de bootlengte zijn.

Stremmingen en beperkingen

In enkele weekenden media mei, juni en augustus 2020 zijn er stremmingen in de sommige weekendnachten. Download de bijlage om te zien om welke weekenden het gaat.

Verder gelden er enkele beperkingen ten aanzien van de bootlengte en de doorgang van de sluizen in Driel, Hagestein, en Amerongen. Download ook hiervoor de bijlage om de verdere details te bekijken.

Jeugd Cadet les CWO Ervaren en Gevorderd

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 18:00 - 21:00 | deel 6 / 11 | WSV Giesbeek

Jeugd Lesdag CWO Ervaren en gevorderd: Optimist en Laser Pico

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 09:00 - 16:00 | deel 2 / 5 | WSV Giesbeek