Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Watersportkamp van 22 tot 27 juli

Geplaatst op 08-06-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

dsc09840Voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar organiseert een enthousiaste groep vrijwilligers van WSV Giesbeek misschien wel hét leukste Watersportkamp van Nederland!

Leren zeilen

Het doel van het kamp is om de kinderen enthousiast me maken voor het zeilen, ze te leren zeilen en ze laten te ontdekken welke boot ze het leukste vinden.

Elk dagdeel varen ze in een ander boottype en krijgen ze hier les in. Spelenderwijs doen ze ervaring op en leren ze varen in de Optimist, Laser pico, Laser, Valk en op de surfplank.

Avondprogramma

In de avond doen we leuke avondspellen en maken we soms een kampvuur. Ook maken we elk jaar een waterglijbaan van de helling af! Vorig jaar is TV Gelderland langs geweest dus in deze uitzending krijg je een goede impressie van het kamp ?

Kosten

Voor leden van WSV Giesbeek bedragen de kosten € 290,- en voor niet-leden € 325,-. Deze bedragen zijn inclusief btw.

Wanneer & voor wie

Het Watersportkamp start op 22 juli en duurt tot 27 juli voor kinderen van 8 tot 16 jaar oud.

Voor vragen kun je bellen naar 06-31045228 en aanmelden kan hier.

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | Haven WSV Giesbeek

Triathlon Giesbeek

Algemeen | 09:00 - 17:00 | Giese kop