Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Vraagbaak voor leden

Geplaatst op 17-02-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

wsv-giesbeek-vraagbaak-technisch-onderhoud-botenBegin 2020 zijn drie leden van WSV Giesbeek een vraagbaak gestart. Zij hebben kennis van het onderhouden en repareren van boten en willen graag andere leden helpen met eventuele vragen op dat gebied.

Op deze webpagina vind je een formulier waarmee je je vraag kunt stellen. De vraag wordt doorgestuurd naar de degenen die in de vraagbaak zitten (Wiel Toussaint, Chris Heil, Axel van Goethem). Zij hebben overleg en proberen je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden via e-mail of per telefoon.

Antwoord gepubliceerd

Na beantwoorden van de vraag wordt de vraag (zonder naam van de vragensteller) met het antwoord ook op deze pagina gepubliceerd zodat de informatie voor alle leden toegankelijk wordt.

Ruumsingers

Ruumsingers | 14:00 - 16:00 | Lijzijde