De administratie is bereikbaar op dinsdag tussen 9:00 en 17.00uur via 0313 - 63 14 34. Ons clubhuis Ruumzicht is op zaterdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Loop rustig binnen voor een kop koffie of thee of een heerlijke lunch. Tot vrijdag 21 juni kan er geen Diesel getanked worden wegens een technisch probleem. Vanaf 21 juni bent u weer van harte welkom.

Vraagbaak voor leden

Geplaatst op 17-02-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

wsv-giesbeek-vraagbaak-technisch-onderhoud-botenBegin 2020 zijn drie leden van WSV Giesbeek een vraagbaak gestart. Zij hebben kennis van het onderhouden en repareren van boten en willen graag andere leden helpen met eventuele vragen op dat gebied.

Op deze webpagina vind je een formulier waarmee je je vraag kunt stellen. De vraag wordt doorgestuurd naar de degenen die in de vraagbaak zitten (Wiel Toussaint, Chris Heil, Axel van Goethem). Zij hebben overleg en proberen je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden via e-mail of per telefoon.

Antwoord gepubliceerd

Na beantwoorden van de vraag wordt de vraag (zonder naam van de vragensteller) met het antwoord ook op deze pagina gepubliceerd zodat de informatie voor alle leden toegankelijk wordt.

Jeugd Cadet les CWO Ervaren en Gevorderd

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 18:00 - 21:00 | deel 6 / 11 | WSV Giesbeek

Jeugd Lesdag CWO Ervaren en gevorderd: Optimist en Laser Pico

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 09:00 - 16:00 | deel 2 / 5 | WSV Giesbeek