Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur van maandag t/m zaterdag. Zelf boot hellen of verleggen? Geef het door aan de havenmeester via email of telefoon 0313 - 63 14 34.

Voor alle open zeilklassen

Geplaatst op 08-03-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Op zondag 24 maart aanstaande organiseert WSV Giesbeek een zeilwedstrijd voor alle open zeilboten.

Dus heb jij een Laser, Solo, Cadet, Efsix, Splash, Valk, Randmeer of een andere open zeilboot, meld je dan snel aan via de evenementenpagina.

Meer informatie

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per boot, voor jeugd t/m 17 jaar € 10,- per boot.

De eerste wedstrijd start om 10.30 uur.

Klik hier voor algemene wedstrijdinformatie.

En hier voor de wedstrijdbepalingen.

Staat jouw vraag daar niet bij, neem dan contact op met wedstrijd@wsvgiesbeek.nl.

Algemeen | deel 1 / 3 | Haventerrein

Algemeen | deel 2 / 3 | Haventerrein