Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Voor alle open zeilboten

Geplaatst op 26-03-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Redactie

flyer-wsv-giesbeek-zeilwedstrijden-13-en-14-april-2019Op zaterdag 13 en zondag 14 april aanstaande organiseert WSV Giesbeek een zeilwedstrijd voor alle open zeilboten.

Dus heb jij een Laser, Solo, Cadet, Efsix, Sailhorse, Splash, Valk, Randmeer of een andere open zeilboot, meld je dan snel aan via de evenementenpagina.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per boot, voor jeugd t/m 17 jaar € 10,-.

De eerste wedstrijd op zaterdag start om 11.00 uur, op zondag om 10.30 uur.

Klik hier voor algemene wedstrijdinformatie en hier voor de wedstrijdbepalingen.

Staat jouw vraag daar niet bij, neem dan contact op met djirtsdew.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Flyer Aprilwedstrijden

Help mee om zoveel mogelijk boten op het water te krijgen en verspreidt de flyer. Print het uit, hang het op, stuur het door, ....

Klik op deze link om de flyer te downloaden.

Ruumsingers

Ruumsingers | 14:00 - 16:00 | Lijzijde