Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk via retseemnevah.[antispam].@wsvgiesbeek.nl!

Workshop lakken en verven

Geplaatst op 18-02-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Op zaterdag 14 maart organiseert de Zweedse Klassieker Club in samenwerking met Epifanes een workshop lakken en verven. De onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn:

• Welke blanke lakken en laksystemen zijn geschikt voor Zweedse klassiekers
  • Tips & tricks voor de lakverwerking
  • Afdichting van naden en kieren met kit en/of (elastische) epoxyhars die zich goed met lak verhouden
  • Onder de waterlijn: antifoulingsystemen
  • Beantwoorden ingebrachte vragen

Deze workshop wordt gegeven door Wijnand Horst, verftechnicus van de Lak en Verffabriek W. Heeren & Zoon BV.

Meer informatie en aanmelden

De ochtend start om 10.30 uur en duurt tot 15.00 uur. De workshop is inclusief koffie, thee en lunch. De kosten bedragen € 15,00.

Aanmelding verloopt door een e-mail te sturen naar retseemgninnep.[antispam].@zweedseklassiekerclub.nl met je naam mailadres en telefoonnummer aan de penningmeester van de Zweedse Klassieker Club de heer Martin Blommestijn bankrekening en maak € 15,- over voor het dekken van de kosten op rekeningnummer NL48 INGB 0005 9775 57 ten name van Zweedse Klassieker Club onder vermelding van Lak – en verf workshop Giesbeek.

Maximaal 30 personen kunnen deelnemen.

Cadet les CWO 1, 2 en 3

Zeilinstructie | 18:00 - 20:30 | WSV Giesbeek

Laser Pico les CWO 1 en 2

Zeilinstructie | 09:30 - 12:30 | WSV Giesbeek