Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur van maandag t/m zaterdag. Zelf boot hellen of verleggen? Geef het door aan de havenmeester via email of telefoon 0313 - 63 14 34.

Workshop lakken en verven

Geplaatst op 18-02-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Op zaterdag 14 maart organiseert de Zweedse Klassieker Club in samenwerking met Epifanes een workshop lakken en verven. De onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn:

• Welke blanke lakken en laksystemen zijn geschikt voor Zweedse klassiekers
  • Tips & tricks voor de lakverwerking
  • Afdichting van naden en kieren met kit en/of (elastische) epoxyhars die zich goed met lak verhouden
  • Onder de waterlijn: antifoulingsystemen
  • Beantwoorden ingebrachte vragen

Deze workshop wordt gegeven door Wijnand Horst, verftechnicus van de Lak en Verffabriek W. Heeren & Zoon BV.

Meer informatie en aanmelden

De ochtend start om 10.30 uur en duurt tot 15.00 uur. De workshop is inclusief koffie, thee en lunch. De kosten bedragen € 15,00.

Aanmelding verloopt door een e-mail te sturen naar penningmeester@zweedseklassiekerclub.nl met je naam mailadres en telefoonnummer aan de penningmeester van de Zweedse Klassieker Club de heer Martin Blommestijn bankrekening en maak € 15,- over voor het dekken van de kosten op rekeningnummer NL48 INGB 0005 9775 57 ten name van Zweedse Klassieker Club onder vermelding van Lak – en verf workshop Giesbeek.

Maximaal 30 personen kunnen deelnemen.

Algemeen | deel 1 / 3 | Haventerrein

Algemeen | deel 2 / 3 | Haventerrein