Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Vergadering wedstrijdzeilen 8 maart

Geplaatst op 19-02-2018  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Redactie

Evaluatie 2017

Tijdens de vergadering is er een evaluatie van het wedstrijdjaar 2017. Je kunt dan aangeven wat er goed gegaan is maar ook punten naar voren brengen die voor verbetering vatbaar zijn.

Dus kom en geef je mening tijdens deze vergadering zodat we het wedstrijdjaar 2018 zo goed mogelijk kunnen beginnen.

Wanneer

De vergadering is op 8 maart in Ruumzicht, start om 19.30 en duurt tot 20.30 uur.

Verhinderd?

Mocht je verhinderd zijn en wil je wel je aangeven wat er in jouw ogen beter kan, of wat er juist prima in orde was, mail dan naar Jan Arends.

Jan Arends
Wedstrijdsecretaris

Triathlon Giesbeek

Algemeen | 09:00 - 17:00 | Giese kop