Gedurende het zomerseizoen is de havenmeester alle dagen in de week aanwezig van 9:00 - 17:00 uur en telefonisch bereikbaar via 0313-631434. Op zondag 18, dinsdag 20, woensdag 21 en woensdag 28 september is het havenkantoor de hele dag gesloten. De administratie is bereikbaar op de maandag en de donderdag tussen 9:00 en 14:00 uur via 0313 - 63 14 34. Eetcafé Ruumzicht is open! Kijk voor meer informatie op www.ruumzicht.nl.

Uitbreiding redactie

Geplaatst op 13-12-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

uitbreiding-redactieHeb je nieuws? Geef het door

Sinds kort is het redactieteam uitgebreid. Nu kunnen we sneller berichten plaatsen op de website en blijft de site actueel. Maar zonder jouw hulp kan dat niet.

Dus heb je berichten of nieuws waarvan je denkt 'dat zouden meer mensen moeten weten', mail ze dan naar de redactie. Dat kan via eitcader.[antispam].@wsvgiesbeek.nl. Dit emailadres kun je ook rechtsonder op de website terugvinden.

Activiteit geweest of op komst

Dus is er ergens een mooie tocht geweest voor de motorbootvaarders, zijn de inschrijvingen voor de zeillessen geopend, zijn er spannende wedstrijden gestreden door zeilers, komt er een prachtige tocht aan op rond- of platbodems of is er op een andere manier een link met WSV Giesbeek, geef dat dan aan ons door. Het liefst met één of meerdere foto's erbij, en dan niet een verkleinde foto maar graag het originele formaat.

Bedankmiddag Steigerbouwers en havenkantoor

Algemeen | 17:00 - 22:00 | Evenemententerrein