Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur alle dagen van de week op nummer 0313-631434. De havenmeester is alle dagen van de week aanwezig tussen 9:00 en 17:00 uur. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 uur en 14:00 Eetcafé Ruumzicht is vanaf 19 mei weer alle dagen in de week geopend. Doordeweeks van 12:00 tot 20:00 in het weekend van 10:00 tot 20:00 uur. eten. Voor info zie elders op de website.

Uitbreiding redactie

Geplaatst op 13-12-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

uitbreiding-redactieHeb je nieuws? Geef het door

Sinds kort is het redactieteam uitgebreid. Nu kunnen we sneller berichten plaatsen op de website en blijft de site actueel. Maar zonder jouw hulp kan dat niet.

Dus heb je berichten of nieuws waarvan je denkt 'dat zouden meer mensen moeten weten', mail ze dan naar de redactie. Dat kan via redactie@wsvgiesbeek.nl. Dit emailadres kun je ook rechtsonder op de website terugvinden.

Activiteit geweest of op komst

Dus is er ergens een mooie tocht geweest voor de motorbootvaarders, zijn de inschrijvingen voor de zeillessen geopend, zijn er spannende wedstrijden gestreden door zeilers, komt er een prachtige tocht aan op rond- of platbodems of is er op een andere manier een link met WSV Giesbeek, geef dat dan aan ons door. Het liefst met één of meerdere foto's erbij, en dan niet een verkleinde foto maar graag het originele formaat.

Rijnrace

Zeilwedstrijden | 10:30 - 17:00 | De Rijn