Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Uitbreiding redactie

Geplaatst op 13-12-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

uitbreiding-redactieHeb je nieuws? Geef het door

Sinds kort is het redactieteam uitgebreid. Nu kunnen we sneller berichten plaatsen op de website en blijft de site actueel. Maar zonder jouw hulp kan dat niet.

Dus heb je berichten of nieuws waarvan je denkt 'dat zouden meer mensen moeten weten', mail ze dan naar de redactie. Dat kan via eitcader.[antispam].@wsvgiesbeek.nl. Dit emailadres kun je ook rechtsonder op de website terugvinden.

Activiteit geweest of op komst

Dus is er ergens een mooie tocht geweest voor de motorbootvaarders, zijn de inschrijvingen voor de zeillessen geopend, zijn er spannende wedstrijden gestreden door zeilers, komt er een prachtige tocht aan op rond- of platbodems of is er op een andere manier een link met WSV Giesbeek, geef dat dan aan ons door. Het liefst met één of meerdere foto's erbij, en dan niet een verkleinde foto maar graag het originele formaat.

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten zijn 125,- € voor de cursus inclusief boek maar exclusief examenkosten

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 10:30 | Ruumzicht