Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Twee WSV Giesbeek teams naar Eredivisie zeilwedstrijd

Geplaatst op 03-10-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Redactie

Eredivisie zeilen 003Van 4 t/m 6 oktober vindt er een Eredivise Zeilen evenement plaats waarbij er wordt gevaren in de J/70. WSV Giesbeek doet mee met twee teams onder leiding van trainer Peter Wanders. De wedstrijd vindt plaats op het IJmeer voor de haven van Muiden. De twee beste teams kwalificeren zich voor de SAILING Champions League 2020!

Acht zeilers van WSV Giesbeek

WSV Giesbeek doet mee met twee teams. Team 1 heeft de meeste ervaring aan boord en wordt aangevoerd door Jan Wanders, zoon van Peter Wanders. Axel van Goethem, Koen Sibbel en Joshua Amato zijn de andere teamleden. Vorig jaar werd dit team Nederlands kampioen in de J/70 klasse.

Team 2 is een zeer jong team en wordt aangevoerd door de 19-jarige Tom Block. De andere teamleden zijn Pol Klein (17), Mart Kegel (16) en de (iets :-) ) oudere Erik van der Hout.

Hoe te volgen

Je kunt de zeilers volgen via de facebookpagina van het Eredivisie Zeilen

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | Haven WSV Giesbeek