Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur van maandag t/m zaterdag. Zelf boot hellen of verleggen? Geef het door aan de havenmeester via email of telefoon 0313 - 63 14 34.

Trainingsweekend Sailhorse op 11 en 12 mei

Geplaatst op 30-04-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Redactie

sailhorseOp 11 en 12 mei is er een trainingsweekend voor de Sailhorse. Een weekend later doen ze mee aan de Mei-wedstrijden van WSV Giesbeek.

Ben je beginnend wedstrijdzeiler?

Of heb je pas je Sailhorse gekocht en wil je, met als doel het wedstrijdzeilen, (beter) met je Sailhorse om leren gaan? Kom dan naar het trainingsweekend. En ga het weekend daarna het geleerde in praktijk brengen tijdens de Mei-wedstrijden van WSV Giesbeek!

Ben je ervaren wedstrijdzeiler?

En wil je het seizoen goed opstarten, en de puntjes op de i zetten? Ook jij bent van harte welkom! Kom ook naar het trainingsweekend. En trap het wedstrijdseizoen af met het wedstrijdweekend erna!

Meer informatie

Kijk op www.sailhorse.nl voor meer informatie, schrijf je daar in voor deelname aan het trainingsweekend.

Algemeen | deel 1 / 3 | Haventerrein

Algemeen | deel 2 / 3 | Haventerrein