De administratie is bereikbaar op dinsdag tussen 9:00 en 17.00uur via 0313 - 63 14 34. Ons clubhuis Ruumzicht is op zaterdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Loop rustig binnen voor een kop koffie of thee of een heerlijke lunch. Tot vrijdag 21 juni kan er geen Diesel getanked worden wegens een technisch probleem. Vanaf 21 juni bent u weer van harte welkom.

Trainingsweekend Sailhorse op 11 en 12 mei

Geplaatst op 30-04-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Redactie

sailhorseOp 11 en 12 mei is er een trainingsweekend voor de Sailhorse. Een weekend later doen ze mee aan de Mei-wedstrijden van WSV Giesbeek.

Ben je beginnend wedstrijdzeiler?

Of heb je pas je Sailhorse gekocht en wil je, met als doel het wedstrijdzeilen, (beter) met je Sailhorse om leren gaan? Kom dan naar het trainingsweekend. En ga het weekend daarna het geleerde in praktijk brengen tijdens de Mei-wedstrijden van WSV Giesbeek!

Ben je ervaren wedstrijdzeiler?

En wil je het seizoen goed opstarten, en de puntjes op de i zetten? Ook jij bent van harte welkom! Kom ook naar het trainingsweekend. En trap het wedstrijdseizoen af met het wedstrijdweekend erna!

Meer informatie

Kijk op www.sailhorse.nl voor meer informatie, schrijf je daar in voor deelname aan het trainingsweekend.

Jeugd Cadet les CWO Ervaren en Gevorderd

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 18:00 - 21:00 | deel 6 / 11 | WSV Giesbeek

Jeugd Lesdag CWO Ervaren en gevorderd: Optimist en Laser Pico

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 09:00 - 16:00 | deel 2 / 5 | WSV Giesbeek