De havenmeester is in de maanden november, december, januari en februari op wisselende dagen aanwezig. Hij is wel telefonisch bereikbaar op werkdagen via 0313-631434. De administratie is bereikbaar op de maandag en de vrijdag tussen 9:00 en 14:00 uur via 0313 - 63 14 34. Eetcafé Ruumzicht is helaas met ingang van 28 november 2021 gesloten vanwege de coronamaatregelen. Kijk voor meer informatie www.ruumzicht.nl.

Trainingsweekend Sailhorse op 11 en 12 mei

Geplaatst op 30-04-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Redactie

sailhorseOp 11 en 12 mei is er een trainingsweekend voor de Sailhorse. Een weekend later doen ze mee aan de Mei-wedstrijden van WSV Giesbeek.

Ben je beginnend wedstrijdzeiler?

Of heb je pas je Sailhorse gekocht en wil je, met als doel het wedstrijdzeilen, (beter) met je Sailhorse om leren gaan? Kom dan naar het trainingsweekend. En ga het weekend daarna het geleerde in praktijk brengen tijdens de Mei-wedstrijden van WSV Giesbeek!

Ben je ervaren wedstrijdzeiler?

En wil je het seizoen goed opstarten, en de puntjes op de i zetten? Ook jij bent van harte welkom! Kom ook naar het trainingsweekend. En trap het wedstrijdseizoen af met het wedstrijdweekend erna!

Meer informatie

Kijk op www.sailhorse.nl voor meer informatie, schrijf je daar in voor deelname aan het trainingsweekend.

Cursussen | 19:30 - 22:00 | deel 3 / 9 | Lijzijde WSV Giesbeek

Cursussen | 19:30 - 22:00 | deel 4 / 9 | Lijzijde WSV Giesbeek