Eetcafé Ruumzicht op zaterdag en zondag bereikbaar voor afhalen eten. Voor info zie elders op de website.

Sextant lezen door Willem Kwak

Geplaatst op 04-01-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Alle geïnteresseerde leden zijn van harte welkom bij de clubavond op vrijdag 25 januari 2019. De avond begint om 20.00 uur in Ruumzicht. Tijdens de clubavonden is er een inhoudelijk/informatief gedeelte van ongeveer 1 uur over diverse watersportonderwerpen.

Het thema van vanavond gaat over de sextant; een instrument dat eind 1600 werd uitgevonden en gebruikt werd voor navigatie. Willem Kwak vertelt je er alles over.

En uiteraard brengen we een toost uit op het nieuwe jaar en het nieuwe zeilseizoen.

Data clubavonden

Noteer alvast in je agenda wanneer de volgende clubavond is. Ze beginnen altijd om 20.00 uur en zijn in Ruumzicht.

Overzicht clubavonden:

• 25 januari 2019
  • 22 februari 2019

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de clubavonden contact op met Willem Sijbrant via tnarbjis.melliw.[antispam].@wsvgiesbeek.nlKlik hier voor meer informatie over zowel de clubavonden als de zeiltheorieavonden.

Bestuursvergadering

Algemeen | 19:30 - 22:30 | WSV Giesbeek