Ruumzicht is weer geopend voor haar leden en passanten op donderdag en vrijdag van 16:00 tot 22:00 uur. Op de zaterdag van 10:00 tot 22:00 uur en op de zondag van 12:00 tot 22:00 uur. De keuken is op alle dagen open tot 21:00 uur. U bent van harte De administratie is bereikbaar op dinsdag tussen 9:00 en 17.00uur via 0313 - 63 14 34.

Breng je stem uit op Team Giesbeek!

Geplaatst op 17-11-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Redactie

j70-5

Team Giesbeek is voor de tweede keer genomineerd voor de Liemerse Sportprijs 'Team van het jaar'. Deze prijs is in het leven geroepen om sporters die een bijzondere prestatie hebben verricht in het zonnetje zetten. Na een nominatieproces door het publiek, input vanuit NOC/NSF en de Gelderlander heeft de nominatiecommissie per categorie drie genomineerden geselecteerd. En nu is het aan het publiek om te stemmen.

Help Team Giesbeek aan de overwinning en breng je stem uit. Dat doe je hier: https://www.liemersesportprijs.nl/sportteam-van-het-jaar-2019/

Opvallende prestaties voor jong zeilteam

Het zeilteam dankt de nominatie aan hun resultaten in de J/70 bij het Eredivisie Zeilen. Afgelopen jaar behaalden zij de landstitel van het Eredivisie Zeilen in Muiden. Een geweldige prestaties voor een team met relatief jonge deelnemers. Team Giesbeek 1 bestaat uit: Jan Wanders, Axel van Goethem, Koen Sibbel en Joshua Amato.

Uitreiking Liemerse Sportprijs

De prijzen worden uitgereikt bij De OGtent in Duiven (Remigiusplein 9, 6921 BL Duiven) op woensdag 11 december 2019 om half 8. De organisatie van de sportprijs werkt nauw samen met het Candea College en het Liemers College. Zo verzorgen scholieren het gastheerschap op de verkiezingsavond en zal een band bestaande uit scholieren de muzikale omlijsting verzorgen. Alle Liemerse sportverenigingen zijn welkom de avond bij te wonen.

De Liemers Helemaal Goed

De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van dagblad De Gelderlander.

Credits foto: Jasper van Staveren.

Sailability zeildag

Sailability | 10:00 - 17:00 | WSV Giesbeek