Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur van maandag t/m zaterdag. Zelf boot hellen of verleggen? Geef het door aan de havenmeester via email of telefoon 0313 - 63 14 34.

Stuwcomplexen Nederrijn en Lek gestremd

Geplaatst op 13-08-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Stuwcomplexen Nederrijn en Lek in september en oktober enkele weekendnachten gestremd

Rijkswaterstaat renoveert de drie stuwcomplexen (Driel, Amerongen en Hagestein) in de Nederrijn en Lek. Dankzij centrale bediening kunnen de complexen sinds november 2019 24/7 worden bediend. Sinds begin dit jaar worden de sluizen in Driel, Amerongen en Hagestein ook in de weekendnachten bediend.

In verband met de renovatie moeten er in de loop van 2020 nog resterende werkzaamheden aan de sluizen worden uitgevoerd. Dit betekent dat de stuwcomplexen dan enkele weekendnachten gestremd zullen zijn.

Gedurende september en oktober is bediening van de sluizen in enkele weekendnachten niet mogelijk, omdat er dan wordt gewerkt aan de bediening- en besturingssystemen. Het gaat steeds om de nacht van zondag op maandag: er is dan geen bediening van zondag 20.00 uur tot maandag 6.00 uur.

Hieronder zie je welke stuwcomplexen in welke weekendnachten gestremd zijn:

• Driel, 20-9-2020, Nacht van zondag op maandag, 20:00-06:00
  • Hagestein, 27-9-2020, Nacht van zondag op maandag, 20:00-06:00