Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Stremming sluis en voorhavens Driel

Geplaatst op 05-02-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

sluis-driel

Van woensdag 20 februari 6.00 uur tot woensdag 8 mei 2019 17.00 uur is zowel de sluis bij Driel als de voorhavens van het Sluiscomplex Driel gesloten.

Geen doorvaart mogelijk

Tot het opheffen van de stremming van sluis Driel is er geen doorvaart mogelijk en is het gebruik van de aanlegsteigers en andere faciliteiten niet toegestaan.

Renovatie stuwcomplexen

Rijkswaterstaat renoveert de drie stuwcomplexen in de Nederrijn en Lek. Eén van de onderdelen van de renovatie betreft de sluizen. In het afgelopen jaar zijn de sluiscomplexen Amerongen en Hagestein gerenoveerd. In 2019 wordt het sluiscomplex Driel gerenoveerd en is daardoor gestremd in de hierboven genoemde periode. De scheepvaart kan omvaren via de Waal.

Meer informatie

Meer informatie over het project is te verkrijgen via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800 – 8002 of de projectpagina www.rws.nl/stuwensemble.

Ruumsingers

Ruumsingers | 14:00 - 16:00 | Lijzijde