Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur van maandag t/m zaterdag. Zelf boot hellen of verleggen? Geef het door aan de havenmeester via email of telefoon 0313 - 63 14 34.

Start vaarseizoen Overijssel uitgesteld tot 1 juni

Geplaatst op 20-04-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft de provincie Overijssel besloten om de provinciale bruggen en sluizen in Overijssel tot 1 juni op basis van het winterregime te bedienen.

Dat betekent dat er alleen bediening op afroep mogelijk is voor beroepsvaart en hulpdiensten. Provinciale bruggen en sluizen worden tot 1 juni niet bediend voor niet-noodzakelijke recreatievaart. Er is geen verbod op varen in het algemeen.

Aanvraag brugbediening en meer informatie

Alleen noodzakelijke bediening van bruggen en sluizen voor recreatieve vaarbewegingen kunnen via de Inspectie Scheepvaart van de provincie Overijssel aangevraagd worden. Denk hierbij aan het verplaatsen van een boot van een werf naar een woning. De provincie neemt deze maatregelen in navolging van de richtlijnen van rijksoverheid en het RIVM.

Informatie over de aanvraag van de brugbediening vind je op de site van Provincie Overijssel: klik op deze link voor meer informatie daarover.

E-MAIL ledenadministratie