De administratie is bereikbaar op dinsdag tussen 9:00 en 17.00uur via 0313 - 63 14 34. Ons clubhuis Ruumzicht is op zaterdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Loop rustig binnen voor een kop koffie of thee of een heerlijke lunch. Tot vrijdag 21 juni kan er geen Diesel getanked worden wegens een technisch probleem. Vanaf 21 juni bent u weer van harte welkom.

Start vaarseizoen Overijssel uitgesteld tot 1 juni

Geplaatst op 20-04-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft de provincie Overijssel besloten om de provinciale bruggen en sluizen in Overijssel tot 1 juni op basis van het winterregime te bedienen.

Dat betekent dat er alleen bediening op afroep mogelijk is voor beroepsvaart en hulpdiensten. Provinciale bruggen en sluizen worden tot 1 juni niet bediend voor niet-noodzakelijke recreatievaart. Er is geen verbod op varen in het algemeen.

Aanvraag brugbediening en meer informatie

Alleen noodzakelijke bediening van bruggen en sluizen voor recreatieve vaarbewegingen kunnen via de Inspectie Scheepvaart van de provincie Overijssel aangevraagd worden. Denk hierbij aan het verplaatsen van een boot van een werf naar een woning. De provincie neemt deze maatregelen in navolging van de richtlijnen van rijksoverheid en het RIVM.

Informatie over de aanvraag van de brugbediening vind je op de site van Provincie Overijssel: klik op deze link voor meer informatie daarover.

Jeugd Cadet les CWO Ervaren en Gevorderd

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 18:00 - 21:00 | deel 6 / 11 | WSV Giesbeek

Jeugd Lesdag CWO Ervaren en gevorderd: Optimist en Laser Pico

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 09:00 - 16:00 | deel 2 / 5 | WSV Giesbeek