Op alle dagen van 9.00 tot 17.00 uur is de havenmeester aanwezig en telefonisch bereikbaar via 0313-631434. Eetcafé Ruumzicht is alle dagen in de week geopend. Doordeweeks vanaf 12:00 en in het weekend vanaf 10:00. Voor info zie elders op de website.

Start proef plaatsen advertenties door leden

Geplaatst op 27-05-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

WSV Giesbeek start met een proef voor de leden om watersportgerelateerde advertenties te plaatsen. Je vindt deze pagina hier

Aanbod

Via de ledeninlog/mijn advertenties kun je daar zelf je advertentie met 10 foto's plaatsen om watersportgerelateerde artikelen te koop aan te bieden.

Vraag

Ben je op zoek naar een bepaald onderdeel van je boot of iets anders dan kun je hier ook je vraag plaatsen.

Opstappers

Of zoek je iemand om mee te zeilen, ook dat kun je plaatsen op deze Vraag & aanbod-plek.

Bevindingen

Voor nu is er een basisopzet gemaakt. Mis je bepaalde functionaliteiten dan horen we dat graag via eitartsinimda.[antispam].@wsvgiesbeek.nl zodat we deze rubriek kunnen optimaliseren.

Schipperskoor "Ruumsingers

Ruumsingers | 14:00 - 16:00 | Lijzijde