De havenmeester is in de maanden november, december, januari, februari en maart op wisselende dagen aanwezig. Hij is wel telefonisch bereikbaar op werkdagen via 0313-631434. De administratie is bereikbaar op de maandag en de donderdag tussen 9:00 en 14:00 uur via 0313 - 63 14 34.

Start proef plaatsen advertenties door leden

Geplaatst op 27-05-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

WSV Giesbeek start met een proef voor de leden om watersportgerelateerde advertenties te plaatsen. Je vindt deze pagina hier

Aanbod

Via de ledeninlog/mijn advertenties kun je daar zelf je advertentie met 10 foto's plaatsen om watersportgerelateerde artikelen te koop aan te bieden.

Vraag

Ben je op zoek naar een bepaald onderdeel van je boot of iets anders dan kun je hier ook je vraag plaatsen.

Opstappers

Of zoek je iemand om mee te zeilen, ook dat kun je plaatsen op deze Vraag & aanbod-plek.

Bevindingen

Voor nu is er een basisopzet gemaakt. Mis je bepaalde functionaliteiten dan horen we dat graag via eitartsinimda.[antispam].@wsvgiesbeek.nl zodat we deze rubriek kunnen optimaliseren.

LZ - Klein Vaarbewijs 1 maandagen

Cursussen | 20:00 - 22:00 | deel 2 / 10 | Lijzijde WSV Giesbeek