De havenmeester is in de maanden november, december, januari en februari op wisselende dagen aanwezig. Hij is wel telefonisch bereikbaar op werkdagen via 0313-631434. De administratie is bereikbaar op de maandag en de vrijdag tussen 9:00 en 14:00 uur via 0313 - 63 14 34. Eetcafé Ruumzicht is helaas met ingang van 28 november 2021 gesloten vanwege de coronamaatregelen. Kijk voor meer informatie www.ruumzicht.nl.

Spelregels bij Eetcafé Ruumzicht

Geplaatst op 29-05-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

wsv-giesbeek-logo-ruumzichtOnze spelregels voor uw bezoek aan Ruumzicht

Vanwege het coronavirus moeten wij ons houden aan de door het RIVM en KHN opgestelde regels. Dit doen wij om u als gast veilig kunnen te ontvangen en onze werknemers een veilige werkplek te kunnen garanderen.

Het is even lastig, maar als we allemaal samenwerken dan kunt u zonder problemen weer komen genieten van ons menu. Kijk voor meer informatie ook op onze website.

Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Petra en Barry

De Ruumzicht spelregels

• Reserveren is verplicht. Wij hebben de avond opgedeeld in 2 delen. U kunt reserveren om 17:00 en om 19:00.
  • Meld bij reservering of u last heeft van hooikoorts.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Aan een tafel of aan de bar mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
  • Op het terras mag u alleen zitten, niet staan.
  • Er mag op het terras niet geschoven worden met tafels en stoelen.
  • Maakt u gebruik van het terras verlaat deze dan via de trap bij Lijzijde of de lift op het terras.
  • Bij gebruik van het terras, als uw groep bestaat uit drie of meer personen die geen gezamenlijk huishouding vormen dient men minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden.
  • Blijf thuis als u verkouden bent of griepklachten hebt.
  • Eetcafé Ruumzicht behoud zich het recht voor gasten te weigeren bij vermoeden van verkoudheids- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Was bij binnenkomst grondig uw handen.
  • Wacht bij binnenkomst op de gastvrouw. Zij zal u naar uw tafels begeleiden.
  • Was na het toiletbezoek grondig uw handen.
  • Betaal contactloos (pin of mobiel), indien u toch contant wilt betalen, dan graag zonder handcontact.

Klik hier om bovenstaande spelregels te downloaden als pdf.

LZ - Herhalingscursus reanimatie

Cursussen | 09:00 - 11:00 | Lijzijde WSV Giesbeek