Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur van maandag t/m zaterdag op 0313-631434. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 uur en 14:00 uur is de havenmeester aanwezig op de haven. Eetcafé Ruumzicht op zaterdag en zondag bereikbaar voor afhalen eten. Voor info zie elders op de website.

Spelregels bij Eetcafé Ruumzicht

Geplaatst op 29-05-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

wsv-giesbeek-logo-ruumzichtOnze spelregels voor uw bezoek aan Ruumzicht

Vanwege het coronavirus moeten wij ons houden aan de door het RIVM en KHN opgestelde regels. Dit doen wij om u als gast veilig kunnen te ontvangen en onze werknemers een veilige werkplek te kunnen garanderen.

Het is even lastig, maar als we allemaal samenwerken dan kunt u zonder problemen weer komen genieten van ons menu. Kijk voor meer informatie ook op onze website.

Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Petra en Barry

De Ruumzicht spelregels

• Reserveren is verplicht. Wij hebben de avond opgedeeld in 2 delen. U kunt reserveren om 17:00 en om 19:00.
  • Meld bij reservering of u last heeft van hooikoorts.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
  • Aan een tafel of aan de bar mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
  • Op het terras mag u alleen zitten, niet staan.
  • Er mag op het terras niet geschoven worden met tafels en stoelen.
  • Maakt u gebruik van het terras verlaat deze dan via de trap bij Lijzijde of de lift op het terras.
  • Bij gebruik van het terras, als uw groep bestaat uit drie of meer personen die geen gezamenlijk huishouding vormen dient men minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden.
  • Blijf thuis als u verkouden bent of griepklachten hebt.
  • Eetcafé Ruumzicht behoud zich het recht voor gasten te weigeren bij vermoeden van verkoudheids- en/of griepklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
  • Was bij binnenkomst grondig uw handen.
  • Wacht bij binnenkomst op de gastvrouw. Zij zal u naar uw tafels begeleiden.
  • Was na het toiletbezoek grondig uw handen.
  • Betaal contactloos (pin of mobiel), indien u toch contant wilt betalen, dan graag zonder handcontact.

Klik hier om bovenstaande spelregels te downloaden als pdf.

Laser Pico les CWO 2 en 3

MEI
Laser zeilles voor volwassenen CWO 1 (boot vereniging)

MEI