Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Sluitingsweekend

Geplaatst op 16-10-2017  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Jan Arends

Het sluitingsweekend van 14 en 15 oktober bij WSV Giesbeek was een weekend met prachtig weer en een grote deelname. In totaal zeilden 66 boten van verschillende klassen mee (Solo, Laser, Efsix en Cadet).

Oscar heeft met zijn drone vele beelden gemaakt, Wim Hageman maakte hier een mooie compilatie van. En klik hier voor de uitslagen en hier voor de vele foto's.

Ruumsingers

Ruumsingers | 14:00 - 16:00 | Lijzijde