Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Rijnrace 2019

Geplaatst op 11-05-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

De grote zeilwedstrijd op de Rijn, vroeger de Arnhem-Wageningen Race, is een ijzeren traditie. Dit jaar op vindt de 57e editie plaats.

Mooi en spannend

De lange baan op de Rijn, met de stroom, de vele bochten, de kribben, de scheepvaart en de luwtes, maakt het een heel ‘andere’ wedstrijd. Dit is werk voor de echte rivierzeilers! Wat gaat het dit jaar brengen? Het is elke keer anders maar altijd mooi en spannend.

Gevarieerd wedstrijdveld

Het is altijd een gevarieerd veld, met open zwaardboten, kielboten en kajuitzeiljachten, lelievletten en soms platbodems. Er wordt in een paar groepen gestart. de gezeilde tijden worden met SW gecorrigeerd zodat elke boot kan meedoen.

Er zijn prijzen per klasse en de ‘Van Ingen’ wisselprijs is voor de snelste van allemaal.

Meer informatie

Meer informatie over deze wedstrijd, de kosten, het aanmelden en het avondprogramma vind je op rijnrace.nl.

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht

Club- en theorieavond

Algemeen | 19:30 - 23:00 | Lijzijde WSV Giesbeek

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | WSV Giesbeek

LZ - Klein Vaarbewijs I

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten bedragen € 125,- voor de cursus inclusief boek maar exclusief examen en examenkosten.

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht