Lid van WSV Giesbeek maar geen eigen zeilboot? Huur en reserveer een Valk rechtstreeks via https://www.wsvgiesbeek.nl/valk-verhuur

Rhederlaagwedstrijden voor alle open zeilboten

Geplaatst op 09-08-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

wsv-giesbeek-rhederlaagwedstrijden-24-25-augustus-2019Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus aanstaande organiseert WSV Giesbeek een zeilwedstrijd voor alle open zeilboten.

Dus heb jij een Laser, Solo, Cadet, Efsix, Sailhorse, Splash, Valk, Randmeer of een andere open zeilboot, meld je dan snel aan via de evenementenpagina.

Meer informatie

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per boot, voor jeugd t/m 17 jaar € 10,-. De eerste wedstrijd op zaterdag start om 11.00 uur, op zondag om 10.30 uur.

Wedstrijdinformatie

Klik hier voor algemene wedstrijdinformatie en hier voor de wedstrijdbepalingen. Staat jouw vraag daar niet bij, neem dan contact op met djirtsdew.[antispam].@wsvgiesbeek.nl.

Klik hier om de flyer te downloaden.

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | Haven WSV Giesbeek

Triathlon Giesbeek

Algemeen | 09:00 - 17:00 | Giese kop