De havenmeester is in de maand maart op wisselende dagen aanwezig. Hij is wel telefonisch bereikbaar op werkdagen via 0313-631434. De administratie is bereikbaar op dinsdag tussen 9:00 en 17.00uur via 0313 - 63 14 34. Ons clubhuis Ruumzicht is op zaterdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Loop rustig binnen voor een kop koffie of thee of warme chocolademelk.

Peter Wanders - winnaar Liemerse coach 2022

Geplaatst op 07-12-2022  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Redactie

Zeilcoach Peter Wanders ging naar huis met de titel Liemerse Sportcoach 2022! Peter is lid van WSV Giesbeek en coacht al jarenlang (jeugd)zeilers bij de vereniging met aansprekende resultaten. De laatste jaren doet hij dat in de J/70 met een fanatiek team wedstrijdzeilers.

Vorig jaar ging de feestavond vanwege corona helaas niet door, maar dit jaar zijn de Liemerse sportprijzen weer als vanouds uitgereikt. De Liemerse wethouders en hoofdgast Marinus Wouterse onthulden de gelukkige winnaars.

Klik hier voor de foto's.

De Liemerse Sportprijs wil sporters en coaches die een bijzondere prestatie hebben verricht in het zonnetje zetten.

Tijdens de Liemerse Sportprijs worden de Sportman, Sportvrouw, Coach, Aangepaste sporter, Sporttalent en Sportteam van het jaar in het zonnetje gezet. Daarnaast is er aandacht voor bijzondere sportprestaties.

De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de commissie Liemerse Sportprijs in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van dagblad De Gelderlander.

LZ - Klein Vaarbewijs 1 maandagen

Cursussen | 19:30 - 22:00 | deel 4 / 10 | Lijzijde WSV Giesbeek