Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Onno Walda start cursus op 8 oktober

Geplaatst op 09-09-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

cursus-klein-vaarbewijs-1

Met ingang van maandagavond 8 oktober 2018 start een nieuwe cursus Klein Vaarbewijs 1 bij WSV Giesbeek. Het Klein Vaarbewijs 1 is verplicht voor:

• Een schip met een lengte van 15 meter of meer dat niet bedrijfsmatig gebruikt wordt tot een maximale lengte van 25 meter.
  • Een schip met een lengte tussen de 15 en 20 meter dat bedrijfsmatig wordt gebruikt of daarvoor bestemd is.
  • Een motorboot met een lengte van minder dan 15 meter die een snelheid van meer dan 20 kilometer per uur kan bereiken, (dus ook voor een rubberboot met ca. 6 pk, of voor een jetski).

Klein Vaarbewijs 1 geldt voor rivieren, kanalen, de randmeren en de kleine (Friese) meren. Docent Onno Walda leert je alles wat nodig is om dit vaarbewijs te halen. Uit ervaring blijkt dat uitleg door een docent onmisbaar is.

Naast het doornemen van de lesstof is het vooral een uitwisseling van de ervaringen die iedereen heeft meegemaakt op het water.

Wanneer

De cursus wordt gegeven op maandagavonden van 20.00 tot 22.00 uur. De eerste cursusavond is op maandag 8 oktober 2018, de laatste bijeenkomst is op 10 of 17 december.

Kosten

De kosten bedragen € 125,00. Dat bedrag is inclusief cursusboek en overig studiemateriaal, maar is exclusief examen en examenkosten. Vamex neemt het examen af op verschillende locaties in Nederland. Via hun website kun je daarvoor inschrijven.

Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met Onno Walda voor meer informatie via onno.walda@wsvgiesbeek.nl of bel hem op 06-55747611. Aanmelden kan op deze pagina via de inschrijfbutton.

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht

Club- en theorieavond

Algemeen | 19:30 - 23:00 | Lijzijde WSV Giesbeek

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | WSV Giesbeek

LZ - Klein Vaarbewijs I

Cursussen | 20:00 - 22:00 | WSV Giesbeek

De kosten bedragen € 125,- voor de cursus inclusief boek maar exclusief examen en examenkosten.

RZ - Repetitie avond Ruumsingers

Ruumsingers | 20:00 - 22:00 | Ruumzicht