Bij zelf hellen en verleggen van uw schip in de haven graag overleg met de havenmeester

Onno Walda start nieuwe cursus

Geplaatst op 15-01-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

cursus-klein-vaarbewijs-1

Met ingang van maandagavond 28 januari start een nieuwe cursus Klein Vaarbewijs 1 bij WSV Giesbeek. Het Klein Vaarbewijs 1 is verplicht voor:

• Een schip met een lengte van 15 meter of meer dat niet bedrijfsmatig gebruikt wordt tot een maximale lengte van 25 meter.
  • Een schip met een lengte tussen de 15 en 20 meter dat bedrijfsmatig wordt gebruikt of daarvoor bestemd is.
  • Een motorboot met een lengte van minder dan 15 meter die een snelheid van meer dan 20 kilometer per uur kan bereiken, dus ook voor een rubberboot met circa 6 pk, of voor een jetski.

Klein Vaarbewijs 1 geldt voor rivieren, kanalen, de randmeren en de kleine (Friese) meren. Docent Onno Walda leert je alles wat nodig is om dit vaarbewijs te halen. Uit ervaring blijkt dat uitleg door een docent onmisbaar is.

Naast het doornemen van de lesstof is het vooral een uitwisseling van de ervaringen die iedereen heeft meegemaakt op het water. En bespreekt Onno de vragen die door cursisten worden gemeld na afloop van het examen. Docenten die lid zijn van VIOK (Vereniging van Instructeurs en Opleiders Klein vaarbewijs) verzamelen deze vragen.

Wanneer

De cursus wordt gegeven op maandagavonden van 20.00 tot 22.00 uur. De eerste cursusavond is op maandag 28 januari 2019, de laatste bijeenkomst is op 1 april.

Kosten

De kosten bedragen € 125,00. Dat bedrag is inclusief cursusboek en overig studiemateriaal, maar is exclusief examen en examenkosten. Vamex neemt het examen af op verschillende locaties in Nederland. Via hun website kun je je daarvoor inschrijven.

Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met Onno Walda voor meer informatie via adlaw.onno.[antispam].@wsvgiesbeek.nl of bel hem op 06-55747611.

Zeildag aangepast zeilen

Aangepast zeilen | 10:00 - 16:00 | WSV Giesbeek