De administratie is bereikbaar op dinsdag tussen 9:00 en 17.00uur via 0313 - 63 14 34. Ons clubhuis Ruumzicht is op zaterdagen geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Loop rustig binnen voor een kop koffie of thee of een heerlijke lunch. Tot vrijdag 21 juni kan er geen Diesel getanked worden wegens een technisch probleem. Vanaf 21 juni bent u weer van harte welkom.

Nieuwjaarsactie door surfers

Geplaatst op 07-01-2022  -  Categorie: Surfen  -  Auteur: Redactie

De surfers trapten het nieuwe jaar af op 2 januari jl. met een nieuwjaars 'wens' surfmiddag. Doel van de middag was geld in te zamelen voor een goed doel. Zij haalden hiermee 200 euro op wat werd geschonken aan Sailability Giesbeek.

De surfers die onder meer bij Giesbeek actief zijn de zogenaamde 'long board' surfers. Iedereen met een long board (surfplanken met een zwaard) is welkom om zich bij hen aan te sluiten. De surfactiviteiten worden gecommuniceerd in hun eigen long board whatsappgroep met 85 deelnemers.

Ze beperken zich niet tot alleen de Gieseplas maar ze maken tochten door heel Nederland. Op kleine plassen en op grote meren, van grindgat tot Veluwemeer, van IJsselmeer tot Waddenzee. Nagenoeg dagelijks wordt er wel ergens gevaren, aldus André Korver (lid bij WSV Giesbeek).

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met André via 06-10455713.

Jeugd Cadet les CWO Ervaren en Gevorderd

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 18:00 - 21:00 | deel 6 / 11 | WSV Giesbeek

Jeugd Lesdag CWO Ervaren en gevorderd: Optimist en Laser Pico

Zwaardbootzeilen (Cadet, Optimist, Laser, L. pico) | 09:00 - 16:00 | deel 2 / 5 | WSV Giesbeek