Gedurende het zomerseizoen is de havenmeester alle dagen in de week aanwezig van 9:00 - 17:00 uur en telefonisch bereikbaar via 0313-631434. De administratie is bereikbaar op de maandag en de donderdag tussen 9:00 en 14:00 uur via 0313 - 63 14 34. Eetcafé Ruumzicht is open! Kijk voor meer informatie op www.ruumzicht.nl.

Nieuwe opstelplaatsen voor recreatievaart bij Sluis Eefde

Geplaatst op 20-04-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Bij Eefde is een tweede sluiskolk in aanbouw. Op dit moment is de nieuwe sluis al in bedrijf. De oude sluis gaat vanaf eind april in groot onderhoud en tevens gaan ze aan de slag met een aantal opstel- en wachtplaatsen. De sluismeester verstrekt instructies voor het veilig passeren van de sluis per marifoon, telefoon of speaker.

Controleer voor vertrek op het water vooraf altijd de BAS-berichten op www.vaarweginformatie.nl. Tijdens het groot onderhoud vindt namelijk nog een aantal stremmingen van het hele sluiscomplex plaats.

Meer informatie over de wijzigingen

Klik voor meer informatie over de wijzigingen op onderstaande linken.

Tijdelijke wacht- en opstelplaatsen

Zo werkt de nieuwe sluis in Eefde

Of neem contact op via edfeesiulsgnidierbtiu.[antispam].@rws.nl

Frieslanddag voor de Valkzeilers