Havenkantoor telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur van maandag t/m zaterdag op 0313-631434. Eetcafé Ruumzicht op zaterdag en zondag bereikbaar voor afhalen eten. Voor info zie elders op de website.

Nieuwe opstelplaatsen voor recreatievaart bij Sluis Eefde

Geplaatst op 20-04-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Bij Eefde is een tweede sluiskolk in aanbouw. Op dit moment is de nieuwe sluis al in bedrijf. De oude sluis gaat vanaf eind april in groot onderhoud en tevens gaan ze aan de slag met een aantal opstel- en wachtplaatsen. De sluismeester verstrekt instructies voor het veilig passeren van de sluis per marifoon, telefoon of speaker.

Controleer voor vertrek op het water vooraf altijd de BAS-berichten op www.vaarweginformatie.nl. Tijdens het groot onderhoud vindt namelijk nog een aantal stremmingen van het hele sluiscomplex plaats.

Meer informatie over de wijzigingen

Klik voor meer informatie over de wijzigingen op onderstaande linken.

Tijdelijke wacht- en opstelplaatsen

Zo werkt de nieuwe sluis in Eefde

Of neem contact op via edfeesiulsgnidierbtiu.[antispam].@rws.nl

Overleg Technische Commissie